İşte Tamer Tuna gerçeği! Teklif var mı?

İsmi Trabzonspor ile anılan ve son olarak Antalyaspor’u çalıştıran Tamer Tuna’ya bordo-mavili yönetimden resmi teklifin ulaşmadığı öğrenildi.

İşte Tamer Tuna gerçeği! Teklif var mı?
İşte Tamer Tuna gerçeği! Teklif var mı?
GİRİŞ 02.11.2020 12:09 GÜNCELLEME 02.11.2020 12:09
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Trabzonspor’da Eddie Newton ile yolların ayrılmasının ardından gözler yeni teknik patronun kim olacağına çevrildi. Bordo-mavili yönetimin teknik direktör adayları arasında yer alan isimler içinde Tamer Tuna ise ağırlık kazanmıştı. Dün Antalyaspor’u çalıştıran ekibi ile bir araya gelen deneyimli çalıştırıcıya, bordo-mavili yönetimden resmi bir teklifin henüz ulaşmadığı öğrenildi.

Devre arasına kadar dinlenmek istiyor

Abdullah Avcı, Mustafa Reşit Akçay, Şota ve Fatih Tekke'nin yanı sıra Trabzonspor Yönetim Kurulu'nda teknik direktör adayları arasında yer alan Tamer Tuna'nın devre arasına kadar takım çalıştırma gibi bir planının da olmadığı öğrenildi. Sivasspor, Göztepe ve son olarak Antalyaspor'da görev alan Tuna'nın, yakın çevresine devre arasına kadar takım çalıştırmak istemediği ancak iyi bir teklifin gelmesi halinde bu kararını tekrar gözden geçireceğini aktardı.

YORUMLAR 3
  • Ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Yazık oldu Antalyama. Gösterişsiz, başarılı aldığı sonuçlardan belli. Peki niye gönderildi?
    Cevapla
  • berk 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar yabancının olduğu yerde avrupalı özellikle alman yada belçikalı gelmesi daha mantıklı gelir bana. Artık taktik bilen taktik öğreten hocalar gelsinde düzgün maç seyredelim. Birde hakemler yüzünden sert lig damgası yedik. En ufak kasti faule sarı yada kırmızı çıksınki bir müddet sonra faul yapılmasın. Herkes topunu oynasın
    Cevapla
  • Hkn 3 yıl önce Şikayet Et
    Zaten gelmesin şota gelsin yardımcısı fatih tekke olsun
    Cevapla