Trabzonspor'da Tamer Tuna sesleri!

Trabzonspor'da İngiliz teknik adam Eddie Newton'ın görevine son verilirken yeni teknik adam konusunda en güçlü aday Tamer Tuna oldu.

Trabzonspor'da Tamer Tuna sesleri!
Trabzonspor'da Tamer Tuna sesleri!
GİRİŞ 31.10.2020 17:34 GÜNCELLEME 31.10.2020 17:34
Bu Habere 58 Yorum Yapılmış

Lige kötü bir başlangıç yapan ve oynanan 7 maçta sadece 1 galibiyet alan Trabzonspor'da İngiliz teknik adam Eddie Newton'ın görevine son verilirken yeni teknik adam konusunda da en güçlü aday futbolculuk döneminde bordo-mavililerin de forması giyen Tamer Tuna oldu. 

LİGİN EN ÇOK GOL YİYEN TAKIMI 

Süper Lig'de oynanan 7 maçta 1 galibiyet 2 beraberlik ve 4 mağlubiyet alan Trabzonspor, kalesinde de 14 gol görerek ligin en çok gol yiyen takımı konumunda. Yönetimin büyük bir çoğunluğu başta olmak üzere taraftarın da ayrılmasını istediği Newton'ın görevi sonrası bugün sabah antrenmanı ertelenirken 15.30'a alınan antrenman scout ekibi direktörü İhsan Derelioğlu yönetiminde gerçekleştirildi. 

SAKATLIKLAR, OTURMAMIŞ TAKTİK VE OYUNA MÜDAHALE SONU OLDU

İngiliz teknik adamla lige başlayan Trabzonspor, ligin 7'nci haftasına bitmesine rağmen hala oyunun oturmamış olması ve teknik adamın oyun içindeki hamlelerini yeterli görmeyen yönetim, Newton ile yollarını ayırdı. Özellikle son dönemde genç oyunculara verilen şanslar Türk futboluna önemli isimlerin katılmasına katkı sağladı. Trabzonspor'da U19 Milli Takımda yer alan Hakan Yeşil, Salih Kavrazlı, Kerem Baykuş ve Taha Tunç gibi isimlerin de orta saha rotasyonunda kullanmaması ayrılık nedenlerini oluşturdu. 

EN GÜÇLÜ ADAY TAMER TUNA

Newton'ın görevden alınmasından sonra bordo-mavili takımda birçok teknik adam gündeme gelirken en güçlü adayın ise Tamer Tuna'nın olduğu öğrenildi. Teknik direktör Tamer Tuna, 1999-2001 yılları arasında Trabzonspor forması giyerken başkan Ahmet Ağaoğlu'da o dönemde yönetimde yer alan isimdi. Tamer Tuna, bordo-mavili formayı giydiği dönemde kulüpte başkan yardımcılığı görevinde bulunan Ağaoğlu'nun büyük beğenisini topladı. Newton'ın ayrılmasından sonra ise Tamer Tuna, teknik direktörlük için Ahmet Ağaoğlu'nun ilk hedefi durumunda. 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 58
  • kenan 3 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonsporda her taraftar için bitane teknik direktör lazım. Kimi getirirsen getir birlik beraberlik olmaz
    Cevapla
  • EKREMERGİTÜRK 3 yıl önce Şikayet Et
    Ünal ve hüseyinin ahı tuttu siz iyi bir kazık aradınız
    Cevapla
  • Amasyali Bordomavi 3 yıl önce Şikayet Et
    sen kendi işine bak trabzon spor seni ilgilendirmez
    Cevapla
  • ..... 3 yıl önce Şikayet Et
    Cırpınıyor kara deniz bakıp duruyor FB cenin bayrağına.
    Cevapla
  • oflu 3 yıl önce Şikayet Et
    Geçen yıl Şike bahçe bayrağı neredeydi ne çabuk unuttunuz.
    Cevapla
  • Amasyali Bordomavi 3 yıl önce Şikayet Et
    trabzon spor anli şanlı bayraği var sizin bayrağıniza ihtiyacım yok
    Cevapla
  • Ahmet Ali Sahin 3 yıl önce Şikayet Et
    O dediğin asma kabağı lakin mevsimini bekleyeceksin azizim
    Cevapla
  • ,Y. A... 3 yıl önce Şikayet Et
    hakikaten Trabzonspor bunları hak etmiyor, tamer de tutmaz , olmaz, antalyada ne yaptıki trabzonda ne yapacak. alınan futbolcular hic iyi gözükmüyor, bunlar ile bu takim mac alamaz. sorloth gecen sene tuttu,iyi futbolcuydu,sossa gitii, ndyaye, gulerma,novak bunlarin yerine gekenler gazir değil veyafutbolcu degil.. profesyonel birinin hazir olması icin bir maç bilemedin iki maç gerekir.. bu ne 7 maç hala hazir degil. hepsini yedege alın, gencleri cikarin oynatın daha iyi.. Reşit Akcay dan kalanı şu an yalan gibi. Tamer Tuna. sakın sakın.
    Cevapla
  • cimbomlu 3 yıl önce Şikayet Et
    Hey gidi ula tekkelerin fatihi getirin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle