Abdullah Avcı için imza an meselesi!

Trabzonspor, İngiliz teknik adam Newton ile yollarını resmen ayırmaya hazırlanırken, aday isimlerden Abdullah Avcı ile büyük ölçüde anlaşma sağlandı.

Abdullah Avcı için imza an meselesi!
Abdullah Avcı için imza an meselesi!
GİRİŞ 28.10.2020 12:31 GÜNCELLEME 28.10.2020 12:33
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Sezona kötü başlayan Trabzonspor'da teknik adam değişikliği için geri sayım...

 

 

Bordomavili yönetim, İngiliz teknik adam Eddie Newton'la yollarını resmen ayırmaya hazırlanırken, Başkan Ahmet Ağaoğlu da bir numaralı aday Abdullah Avcı ile prensipte anlaştı. İngiliz hoca ile yapılacak son görüşmenin ardından resmi açıklamanın yapılması bekleniyor.

BUGÜN TRABZON'DA OLACAK

 

 

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde evinde oynayacağı Kasımpaşa maçı hazırlıklarını sürdüren bordo-mavili ekipte sözleşmesi feshedilmediği için çalışmaya Newton çıktı. 2+1 yıllık anlaşma sağlanan Avcı'nın bugün Trabzon'a gelerek yöneticilerle son görüşmeyi yapacağı öğrenildi.

EGEMEN KORKMAZ TEKNİK HEYETTE

Avcı'nın Trabzonspor'a imza atması halinde ekibindeki isimler de belli. Orhan Ak teknik heyette yer alırken sürpriz bir isim ön plana çıktı. F.Bahçe, Beşiktaş ve Trabzon'da forma giyen Egemen Korkmaz, ekibe dahil olacak. Korkmaz'ın menajeri Erdinç Şehit şu açıklamayı yaptı: "Pro lisansını aldı. Teknik adamlığa önemli bir hocayla giriş yapacak." Heyetteki diğer isimler ise Haluk Güngör (kaleci antrenörü), Yaşar Çevikel, Caner Erol ve Özerk Tufan..

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 28
  • Gedikli 3 yıl önce Şikayet Et
    Kişinin olaylar hakkında yaptığı yorum aslında farkında olmasada kendi kişiliğini ortaya koyar. Avcıdan antrenörde olmaz yöneticide. BJK ta gördük. Sağlıcakla
    Cevapla
  • Ziya 3 yıl önce Şikayet Et
    Avcı uzak dur...
    Cevapla
  • Yakup 3 yıl önce Şikayet Et
    Sen Avcısın biz av değiliz... AA işine baksın...
    Cevapla
  • Lokman 3 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul yorumcuları bile bu sezon bitti ağzıyla konuşuyor. Sisyem oturana kadar apdullah avciya tahammül ne seviyede merak ediyorum.olacak merak ediyorum.
    Cevapla
  • BordoMavi 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne de çok heveslisiniz öyle Abdullah Avcı’yı Trabzonspor’a yamamaya. İsterse küme düşsün, sonuna kadar Trabzonspor’u destekleyeceğim ama bu hocayı istemiyorum.
    Cevapla
  • Diriliş Ertuğrul 3 yıl önce Şikayet Et
    Aynen katılıyorum. İki ay sonrada milyon dolar tazminat alıp gitmeye bakar. İs-te-mi-yo-ruz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle