Eddie Newton: Hayal kırıklığı yaşıyorum

Trabzonspor Teknik Direktörü Eddie Newton, Süper Lig'in 6. haftasında deplasmanda Fenerbahçe'ye 3-1 kaybettikleri maçı değerlendirdi.

Eddie Newton: Hayal kırıklığı yaşıyorum
Eddie Newton: Hayal kırıklığı yaşıyorum
GİRİŞ 25.10.2020 21:59 GÜNCELLEME 25.10.2020 22:40
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Trabzonspor teknik direktörü Eddie Newton, Fenerbahçe maçı hakkında konuştu.

 

 

Hayal kırıklığı yaşadıklarını ifade eden Newton, "Gerçekten hayal kırıklığı. İlk yarıda çok iyiydik ancak ikinci yarıda kabus yaşadık, arka arkaya goller yedik. Belki oyunun sonlarına doğru oyuna ortak olmayı denedik ama olmadı" dedi.

Trabzonspor'da konsantrasyon sorunu yaşadıklarını belirten Newton, "İyi futbol oynuyoruz ama bazen olmaması gereken basit hatalarda istediğimiz sonuçları alamıyoruz. Arka arkaya üç gol yiyecek kadar konsantrasyon kaybı yaşamamalıyız" şeklinde konuştu.

YORUMLAR 17
  • yazık 3 yıl önce Şikayet Et
    liderliğe oynayan takımı ne hale getirdin defol git
    Cevapla
  • Laz 3 yıl önce Şikayet Et
    Senin suçun yok hocam yönetim seni yiyecek kendi basarisizliklarini örtbas etmek için asbaşkan özellikle bu camiada gitmeli özellikle siyaset TS den çıkmadan başarı gelmez. ...gerçek bu. ...gerisi hikaye
    Cevapla
  • CEMŞİT 3 yıl önce Şikayet Et
    Biz yıllardır hayal kırıklığı yaşıyoruz dur sen daha yeni başladın...
    Cevapla
  • TS-Li 3 yıl önce Şikayet Et
    Senin suçun yok.. Ama anlamıyorum şenol ile başladı Ünal bu VS devam etti. Trabzonsporda erken oyuncu değişmek yaaakmmı anlamıyorum..
    Cevapla
  • Ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Eddie misin büdü müsün bizde hayal kırıklığı yaşıyoruz. defol git. 3-1 yenildiğin maçı 2 oyuncu değişikliği ile tamamladın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle