Trabzonspor resmi teklifi yaptı! Eddie Newton'un yerine...

Trabzonspor'da teknik direktör Eddie Newton ile yolların ayrılması düşünülürken yerine gelecek isim konusunda Şota Arveladze gündeme geldi. Gürcü hocaya resmi teklif yapıldı.

Trabzonspor resmi teklifi yaptı! Eddie Newton'un yerine...
Trabzonspor resmi teklifi yaptı! Eddie Newton'un yerine...
GİRİŞ 20.10.2020 15:32 GÜNCELLEME 20.10.2020 15:32
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

Trabzonspor'dan teknik direktörlük için sürpriz bir hamle geldi. Bordo-mavili ekip, Eddie Newton'ın yerine Özbekistan ekibi Pakhtakor'u çalıştıran eski teknik direktörü ve efsane futbolcusu Şota Arveladze'ye teklif yaptı.

Pakhtakor ile sözleşmesi 1,5 ay sonra bitecek olan Şota'ya resmi teklif yapan Trabzonspor yönetimi, Gürcü çalıştırıcıdan; 'Sözleşmem bitince konuşalım' yanıtı aldı.

Şota daha önce Süper Lig'de Kayserispor, Trabzonspor ve Kasımpaşa'yı çalıştırmıştı.

PAKHTAKOR'DA TARİHİ BAŞARILAR YAKALADI! MAAŞI 1,5 MİLYON EURO

İki yıl önce Pakhtakor'un başına gelen Şota Arveladze, 6. sırada aldığı takımı 2. sıraya taşımış ve Asya Şampiyonlar Ligi'ne götürmüştü. Geçen sezon ise Pakhtakor'u en yakın rakibine 20 puan fark atarak şampiyon yapan 47 yaşındaki Arveladze aynı zamanda Özbekistan Kupası'nı da kazandı. Pakhtakor'u 10 yıl aradan sonra Asya Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynatan Şota Arveladze'nin maaşı ise yıllık 1,5 milyon Euro.

KAYNAK: SPOR ARENA
YORUMLAR 34
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Trabzon'un yerli evlatları yerine niye yabancılar anlamıyorum Beşiktaş sergeni getirdi Trabzon da hami yada Fatih tekke ye şans vermeli bence
    Cevapla
  • Trakyalı 3 yıl önce Şikayet Et
    istanbul takımlarının yılmaz savunucusu İstanbul medyası yine klasik yalanlarına başladı, işte böyle böyle türk futbolunu bitirdiler, türk futbolu avrupada yerlerde sürünüyor
    Cevapla
  • Turfan 3 yıl önce Şikayet Et
    Bütün kaliteli futbolcuları gönderirsen böyle olur..sota gelsede care olmaz ..sota nin yerine kaliteli bir kac oyuncu alın..yazik o paraya buna vereceksin bu da yeni oyuncular isteyecek yine vereceksin gerek yok..
    Cevapla
  • sinan 3 yıl önce Şikayet Et
    hami gelsin gene her maç beş yerler
    Cevapla
  • Faruk 61 3 yıl önce Şikayet Et
    Birazdaha newton a şans verilmeli fakat şota diğer isimlerden çok çok daha iyi helede Avcı'dan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle