Guilherme'nin yeni adresi belli oldu

Göztepe, bir süredir büyük çaba harcadığı Trabzonspor'dan Brezilyalı orta saha oyuncusu Guilherme'nin transferini mutlu sonla noktaladı.

Guilherme'nin yeni adresi belli oldu
Guilherme'nin yeni adresi belli oldu
GİRİŞ 26.09.2020 11:20 GÜNCELLEME 26.09.2020 17:56
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Göztepe dış transferde hız kesmiyor. Sarı-kırmızılılar prensip anlaşmasına vardığı PAOK ekibinin Boşnak stoperi Marko Mihojevic'in transferini önceki gece duyururken dün bir takviye daha yaptı.

Yönetim bir süredir büyük çaba harcadığı Trabzonspor'dan Brezilyalı orta saha oyuncusu Guilherme'nin transferini mutlu sonla noktaladı. Sarı-kırmızılıların her konuda anlaşma sağladığı 29 yaşındaki Sambacı, dün Trabzon'daki eşyalarını toplayarak İzmir'e geldi. Yönetimle dün son bir kez daha görüşen Guilherme ile aradaki son pürüzler de giderildi. Sarı-kırmızılıların Guilherme için Trabzonspor'a bonservis bedeli ödemeyeceği öğrenildi.

700 BİN EURO KAZANACAK

Trabzonspor'dan yıllık 1 milyon 100 bin Euro kazanan tecrübeli orta saha oyuncusunun Göztepe ile 700 bin Euro'ya anlaştığı kalan 400 bin Euro'yu ise Karadeniz temsilcisinin ödeyeceği öğrenildi. Yıldız oyuncunun sağlık kontrollerinden geçtikten sonra bugün resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.

Geçen sezon devre arasında Yeni Malatya'dan Trabzon'a transfer olan Guilherme, Süper Lig'de 64 maça çıkı. Bu maçlarda rakip fileleri 10 kez sarsma başarısını gösteren Brezilyalı futbolcu 14 de asist yaptı. Braga'da yetişen futbolcu Benevento, Gil Vicente ve Legia Varşova'da oynadı.

 

 

YORUMLAR 9
  • miy33 3 yıl önce Şikayet Et
    Allahım var böyle birşey hem gönder hem de ücretini ödemeye devam et Türk takımlarının neden bu kadar çok borcu olduğunun belgesi vergi borçları affedilmesin
    Cevapla
  • laz 3 yıl önce Şikayet Et
    birak bonservis parasi almaya,gitsin diye üstüne birde para veriyoruz.:-))
    Cevapla
  • s.e. 3 yıl önce Şikayet Et
    maalesef bonservis sorunları mali kriterler finansal fair play gibi durumlar böyle abuk sabuk bir durumu ortaya çıkartıyor. bunu sadece trabzon yapmıyor. büyük kulüplerin hepsi yapıyor. faydanalanamayacağına inandığı adama 1,1 milyon euro vermektense 400 bin veririm birde yabancı kontejyanı açarım mantığı var. bu devirde yanlış da değil. beşiktaş geçen sene mirin larin içinde benzer durumları yaptı.
    Cevapla
  • ümit*korku 3 yıl önce Şikayet Et
    niye aldın niye verdin derler adama
    Cevapla
  • Arif 3 yıl önce Şikayet Et
    Oyuncu hem Göztepe de oynayacak,Ts birde 400 bin euro verecek üstune oyuncuya.!!! Alparslan'ı bari alsaydınız Göztepe den.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle