Trabzonspor ilk galibiyetini aldı!

Süper Lig'in 3. haftasında Trabzonspor, sahasında Yeni Malatyaspor'u 3-1 mağlup etti ve ligde ilk galibiyetini aldı.

Trabzonspor ilk galibiyetini aldı!
Trabzonspor ilk galibiyetini aldı!
GİRİŞ 26.09.2020 21:01 GÜNCELLEME 26.09.2020 21:18
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 3. haftasında Trabzonspor ile Yeni Malatyaspor, karşı karşıya geldi. Trabzonspor, bu sezonki ilk galibiyetini 3-1'lik skorla aldı.

Karşılaşmada Trabzonspor'un golleri; 24. ve 33. dakikalarda Benik Afobe ve 45+3'te Nwakaeme'den ilk geldi. Malatyaspor'un tek golü 77. dakikada Adem Büyük'ün penaltıyı gole çevirmesiyle geldi.

Trabzonspor, Süper Lig'in 4. haftasında Gaziantep FK'ye konuk olacak. Yeni Malatyaspor ise aynı haftada sahasında Antalyaspor ile karşılaşacak. 

YENİ TRANSFERDEN İLK GOLLER

Trabzonspor'un yeni forveti Benik Afobe, Bordo-Mavililer ile çıktığı ikinci lig maçında 2 gol kaydederek takımının galibiyetinde önemli rol oynadı.

EDDIE NEWTON'DAN 2 DEĞİŞİKLİK

Teknik direktör Eddie Newton, Campi'nin yerine geçen hafta kırmızı kart cezası nedeniyle oynayamayan Flavio'ya, Abdurrahim Dursun'un yerine de sakatlığı düzelen Marlon'a ilk 11'de görev verdi.

Sezon öncesi Yılport Samsunspor ile oynanan hazırlık karşılaşmasında sakatlanan ve ilk 2 hafta forma giyemeyen yeni transfer Marlon, bordo-mavili ekipte ilk resmi maçına çıktı.

Sakatlıkları bulunan Trondsen, Kamil Ahmet Çörekçi, Ekuban, yeni transfer Diabate ve henüz hazır olmayan Pereira'nın yanı sıra, takımda düşünülmeyen Hosseini ile Guilherme de kadroda yer almadı.

MAÇ TABLOSU

 

Stat: Medical Park

Hakemler: Özgür Yankaya, Esat Sancaktar, İlker Takpak 

Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Serkan Asan, Hüseyin Türkmen, Edgar, Marlon, Abdulkadir Parmak (Dk. 58 Safa Kınalı), Flavio, Baker, Abdülkadir Ömür, Nwakaeme (Dk. 79 Ahmet Canbaz), Afobe (Dk. 87 Plaza)

Yeni Malatyaspor: Herrera, Chebake (Dk. 68 Bülent Cevahir), Murat Akça (Dk. 46 Zeki Yavru), Hadebe, Karim Hafez, Acquah, Ndayishimiye, Ahmed Ildız (Dk. 46 Lukoki), Adem Büyük (Dk. 79 Jetmir Topalli), Cueva (Dk. 46 Zuqui), Tetteh

Goller: Dk. 24 ve 33 Afobe, Dk. 45+3 Nwakaeme (Trabzonspor), Dk. 78 Adem Büyük (Penaltıdan) (Yeni Malatyaspor)

Sarı kartlar: Dk. 80 Zuqui, Dk. 90+4 Tetteh ve Adem Büyük (Yedek kulübesinde) (Yeni Malatyaspor), Dk. 90+4 Baker (Trabzonspor)

YORUMLAR 26
  • Bal kabağı 3 yıl önce Şikayet Et
    Trabzon yeni trasferin sayesinde , maçı alabildi ......yalnız Trabzon eski oyunundan çok uzak . Bu sezon beşinci bilemedin birazdaha aşşağıda bu sezonu bu oyunla sıralamayla bitirir ......
    Cevapla
  • devld 3 yıl önce Şikayet Et
    her sene 55 puan alan trabzon 2011 de 82 puanı nasıl aldı..
    Cevapla
  • mahmuthan 3 yıl önce Şikayet Et
    peki fener nasıl aldı o seneden sonra 82 puanı gördü mü.
    Cevapla
  • mahmuthan 3 yıl önce Şikayet Et
    gecen sene kac puanla tamamladı ts.tezatlık yapma.bilmedende yorum yapma.araştır puan durumunu öyle yaz.o
    Cevapla
  • Arif 3 yıl önce Şikayet Et
    Ts kazandı ama çok kötü oynuyor yinede.Edgar Le nin yanına iyi bir stoper lazım.Hüseyin futbolu bıraksın,fındık,çay,balıkçılık falan yapsın.!
    Cevapla
  • UA kıvo 3 yıl önce Şikayet Et
    Hakeme selam
    Cevapla
  • K¹e⁴l⁵e³ş 3 yıl önce Şikayet Et
    buldu dişine göre 3 puan aldı
    Cevapla
  • Guguk 3 yıl önce Şikayet Et
    Vasıfsız basit yorum. Futbol cahili kıskanç.
    Cevapla
  • Boztepe52 3 yıl önce Şikayet Et
    Sen adam değil çirkefsin ğit sadece fb yi destekle lakin için kararmiş. Geçen hafta daha çaylak takimi yenediniz hakemle
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle