Sörloth transferinde anlaşma: 24 milyon euro

Sörloth'un kiralık sözleşmesinin feshi için Crystal Palace ve Trabzonspor anlaşmaya vardı. Norveçli golcü 24 milyon euroya Alman ekibi Leipzig'e transfer olacak.

Sörloth transferinde anlaşma: 24 milyon euro
Sörloth transferinde anlaşma: 24 milyon euro
GİRİŞ 17.09.2020 11:47 GÜNCELLEME 17.09.2020 11:49
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

Trabzonspor'un Norveçli yıldızı Alexander Sörloth'un Bundesliga temsilcisi RB Leipzig'e transfer düğümü çözülüyor.

 

 

The Athletic'ten Dominic Fifield'in haberine göre transfer konusunda anlaşma sağlandı. Sörloth yeni sezonda Leipzig forması giyecek.

İŞTE ANLAŞMA ŞARTI

 

 

Alexander Sörloth'un kiralık sözleşmesinin feshi için Crystal Palace ve Trabzonspor anlaşmaya vardı. RP Leipzig oyuncunun bonservisine yaklaşık 22 milyon sterlin (24 milyon euro) ödeyecek. Bu para Trabzonspor ve Palace arasında eşit paylaşılacak.

Trabzonspor'da Başkan Ahmet Ağaoğlu, transferin 48 saat içerisinde noktalanabileceğini ancak Palace'ın aynı parayı istediği için görüşmelerin uzadığını ifade etmişti.

Dortmund'un Norveçli yıldızı Erling Haaland da Alexander Sörloth'un RB Leipzig'e transfer olduğunu açıklamıştı.

KAYNAK: SPORX
YORUMLAR 39
  • Fenerli 3 yıl önce Şikayet Et
    Yok yok, gayet başarılı bir anlaşma Trabzon'dan. Tebrik ediyorum. Para böyle kazanılır. Keşke oyuncu dursaydı da bonservisi Trabzon'dayken gitseydi. O zaman daha da çok para kazanırlardı.
    Cevapla
  • anadolu ligi 3 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun trabzona ülkemize 12 milyon euro kazandırdığı için ,trabzonlularda kendi evladı olan yönetici ve futbolcularına biraz sahip çıksın yoksa üç büyütülmüş istanbulun semt takımlarına yem olursunuz
    Cevapla
  • ,Y. A... 3 yıl önce Şikayet Et
    ahtevefa, insanı insan yapan değer. bu muhabbet böyle bitmemeliydi. üzüldük, üzüntünün acısını biliriz, onun icin üzmek istemiyorum.
    Cevapla
  • efkarlı 61 3 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar bütün takımlar rakipleriyle kavga eder siz birbirinizle kavga ediyorsunuz. kimler geldi kimler gitti önemli olan spor aklıyla futbolu takip etmek ! o yüzden ne demişler çokta şey yapma...
    Cevapla
  • Okur 3 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonspor yönetimini kutluyorum. Büyük iş başardılar. Bu topçuyu Trabzonspor'a öneren her kim ise onu da kutlamak lazım. Futbolcu tutmayınca hakaret edenler, tutunca teşekkür edemiyor. Bu güruhun ağzıyla bir iş yapılmaz...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle