Ağaoğlu, Sörloth gerçeğini açıkladı!

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Alexander Sörloth'un sözleşmesindeki bilinmeyen maddeleri açıkladı.

Ağaoğlu, Sörloth gerçeğini açıkladı!
Ağaoğlu, Sörloth gerçeğini açıkladı!
GİRİŞ 14.09.2020 12:40 GÜNCELLEME 14.09.2020 12:40
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, transferi gündemde olan Alexander Sörloth hakkında açıklamalarda bulundu. 

"6 milyon verip alamıyorsun, yok öyle bir şey"

Sörloth için 30 milyon euro bonservis bedeli istediklerini dile getiren Ağaoğlu, "Hem Leipzig hem Tottenham ile görüşüyoruz. Crystal Palace ile beraber görüşüyoruz. Sözleşmemiz var. Sörloth bizde kiralık, bonservisi ise Crystal Palace'ta. İkimiz de hak sahibiyiz. Diyorlar ki, '6 milyon Euro verip neden almadınız?' Al parayı ver, hemen adamı al. Yok öyle bir şey. Sözleşmede yazan, 2020-2021 sezonunda maçların yüzde 50'sinde oynarsa alıyorsun" ifadelerini kullandı.

"25'ler 30'lar henüz yok"

Transferden hedefledikleri kazancı açıklayan Başkan, "Özetle şöyle diyebilirim; yüzde 50, yüzde 50 alacağız. Tekifler 20 seviyesinde öyle 25'ler, 30'lar yok henüz. Biz 15 milyon Euro alalım istiyoruz, 15'er kalsın yani. Bu takımın transferde şöyle bir özelliği var; yetiştirir satar, geliştirir satar. Aldığı oyuncuyla para batırmaz. Sörloth'u aldığımızda küfür ediyorlardı bize. Ne oldu? Trabzonspor forvetsiz mi kalacak? Mümkün mü böyle bir şey" dedi. (Fanatik)

YORUMLAR 23
  • Ali AK. 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir futbolcunun gol kralı olup, gittiği takımda maç atamaması, o adamın verimli kullanılmadığındandır. Gördüm adama pas bile zor veriyorlar asist yaparlar mı hiç. İçten içe takımda kıskançlık var. Sanki... o adama hak etmiyor bak gör dedirtebilmek için.... Sörloth duygusal bir futbolcu.... sevildiğini hissettimi onu kimse tutamaz..... pas ve asist yaparlarsa ...
    Cevapla
  • Levrok 3 yıl önce Şikayet Et
    ne beceriksizsin sen. Istifa et !
    Cevapla
  • uzman 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir g.saraylı olarak geçen sene T.Sporun rahatlıkla şampiyon olacagını tahmin ediyordum..olurduda başkan şova kaçmasa sakin olsa ve biraz geri planda kalsaydı.O fırsatı ve kadroyu ve rakipleri bulması artık çok zor..Yazık oldu..
    Cevapla
  • Taraftar 3 yıl önce Şikayet Et
    Başkan sonraki satıştan pay al 15 milyon al bonus al gönder
    Cevapla
  • rıza 3 yıl önce Şikayet Et
    sadece para konusuloyor bu ulke futbolunda. basarı sıfır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle