Hüseyin Çimşir iddialara cevap verdi!

Trabzonspor'un eski teknik direktörü Hüseyin Çimşir, takımdan ayrılmasına yönelik iddialarla ilgili açıklama yaptı.

Hüseyin Çimşir iddialara cevap verdi!
Hüseyin Çimşir iddialara cevap verdi!
GİRİŞ 23.08.2020 17:07 GÜNCELLEME 23.08.2020 17:07
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Trabzonspor'un eski çalıştırıcısı Hüseyin Çimşir, hakkında çıkan iddialarla ilgili bir açıklama yayımladı. Bordo-mavili takımdaki görevinden ayrılmasında bazı etkenlerin ön plana çıktığına yönelik haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirten Çimşir, "Şerefle ve onurla temsil ettiğim Trabzonspor kulübünden ayrıldığım günden bugüne kadar hiçbir yazılı ve görsel basına bir açıklamam olmamıştır. Gerek futbolculuk, gerekse de teknik direktörlük hayatımda dedikodu ortamından hep uzak durdum, ömrüm boyunca da uzak duracağım. Şayet bir gün bir açıklama yapmam gerekirse, bunu da çok değerli basın mensuplarına önceden haber vereceğimi bildirir, kamuoyuna saygılarımı sunarım" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 4
  • Mustafa54 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar kusbeyinlisiniz Cimsir bence başarılı idi Turkiyede kişiler çabuk harcanıyor sezon başlarken hayalini kuramadığıniz konumda sezonu bitirdiniz biraz sabırlı olsanız bu değerlere sahip çıksanız başarı gelecek Ünal aylığını aldığı Başkanın boğazına takılacak kadar zavallıdır adam onun yüzünden milyonlar kazanacağı iki futbolcuyu kapının önüne koydu ona sahip çıktı o neyaptin boğazına takılırım diye demeç verdi simsi takılsın bakalım kapı kapı gezer kimse kurumların üstünde kendini görmeye kalkışmasın kimsede ideolojik olarak birbirini desteklemesi.
    Cevapla
  • trabzonsporlu 3 yıl önce Şikayet Et
    hüseyin hoca adam gibi adamdır
    Cevapla
  • Habip Alemdar 3 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonspor azıcık iyiye doğru yol alınca Trabzon'daki bizans hemen harekete geçti, lemi denen adam daha önce yeğenim diye Trabzona gelen oyuncuyu f b ye satarak Trabzona 5 milyon euro Kazık atan adam değilmi.
    Cevapla
  • TS lu 3 yıl önce Şikayet Et
    Halı sahada bile takım yönetecek bir kabiliyet ve bilgi birikimine sahip değildin.ünala büyük yanlış yaptı yönetim .senin yüzündende şampiyonluk gitti.
    Cevapla