Trabzonspor'da gündem Eddie Newton!

Trabzonspor'da teknik adam arayışları devam ediyor. Abdullah Avcı ile yapılan görüşmelerden sonuç alınmadı. Kupayı kaldıran İngiliz antrenörün ismi listenin ilk sırasına yerleşti. Bordo-mavili takım, yeni hocasını bayram sonrası açıklayacak.

Trabzonspor'da gündem Eddie Newton!
Trabzonspor'da gündem Eddie Newton!
GİRİŞ 02.08.2020 10:05 GÜNCELLEME 02.08.2020 16:25
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Trabzonspor'da teknik direktör belirsizliğinin kısa süre içinde sonuçlanması bekleniyor… Listenin ilk sırasında yer alan Abdullah Avcı ile yapılan görüşmelerden bir sonuç çıkmadı. Tecrübeli teknik adamla iletişim koparılmadı ancak yönetimdeki pek çok isim gelecek sezona İngiliz antrenör Eddie Newton'la devam etme fikrini ortaya attı. Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun da bu seçeneğe sıcak baktığı öğrenildi.

EKİBİNİ İNGİLTERE'DEN GETİRECEK

Trabzonspor'a devre arasında gelen, oyuncuları tanıyan, Türkiye Kupası finalinde takımı idare edip kupayı kazanan Newton, en ciddi aday olarak öne çıktı. Chelsea ve West Bromwich gibi takımlarda yardımcı antrenör ve scout olarak görev yapan 48 yaşındaki İngiliz spor adamı göreve gelirse ilk teknik direktörlük deneyimini yaşayacak. Newton'un teknik ekibini de ülkesinden getirmek istediği kaydedildi. (Sabah)

 

 

YORUMLAR 10
  • Alper TS 3 yıl önce Şikayet Et
    Sanki aykutu rızayı ersunu avcıyı bülent i istanbul takımları bağrına basarak yolladı ))komik bu istanbul buyutulmusleri
    Cevapla
  • xyz 3 yıl önce Şikayet Et
    cimsir de bir iki maç kazanınca gaza geldiler sonra demediklerini bırakmadılar
    Cevapla
  • Abdullah 46&61 3 yıl önce Şikayet Et
    Newton bence Trabzonspor'da göreç yapabilecek bilgi, birikim ve tecrübeye sahip. Yardımcılığını yaptığı teknik adamların hepsinden birer birşey kapsa...
    Cevapla
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Avcı olmasın. Beşiktaş'ta ne yaptı ki?
    Cevapla
  • BOYABATLI 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu antrenörlerin teknik direktör olması Trabzonda gelenek haline gelecek. Bu adamın da yardımcı antrenörlerine şimdiden iyi bakmak lazım. Zira gelecekteki teknik direktörümüz nasıl olsa onlardan biri olur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle