Novak: "En iyi teklifi seçeceğim"

Trabzonspor ile sözleşmesinin sonuna gelen ve Fenerbahçe'nin de kadrosuna katmak için ciddi girişimlerde bulunduğu Filip Novak, sezonu değerlendirdi ve geleceği ile ilgili de dikkat çeken sözler kullandı.

Novak: "En iyi teklifi seçeceğim"
Novak: "En iyi teklifi seçeceğim"
GİRİŞ 28.07.2020 19:15 GÜNCELLEME 28.07.2020 19:15
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

 Trabzonspor'da yeni sezonda takımda kalıp kalmayacağı belirsizliğini koruyan Novak, Çekya basınına açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'dan sözleşme uzatmak için teklif aldığını kaydeden Novak, şu ifadeleri kullandı:

"Sezon ortasında sözleşme imzalamak istedim. Ancak pandemi süreci, futbolun belirsizlik sürecinden dolayı gerçekleşmedi. Gecikmeli oldu. Ancak başka seçenekler de var. Ancak kupa finaliden önce detaylı konuşmak doğru değil. Trabzonspor'da kupa kazanmak istiyorum. Finalden sonra ne olacağını göreceğiz. Trabzonspor'da kalabilirim ama başka yere de gidebilirim. Neler olacağını hep birlikte göreceğiz. Teklife göre belli olacak ve benim için en iyi şartlara sahip olacak teklif, beni ikna edecek."

Novak, kişisel istatistiklerinin güzel olduğunu belirterek, "Biraz daha asist yapabilirdim belki. Ancak ben sezon başından beri önemli olan takımın kazanmasaydı. Goller yerine bu sezon şampiyonluğu kazanmayı isterdim." dedi. 

"İLK BAŞTA LİGİN BİTMESİNİ İSTEDİM"

Çekyalı sol bek, koronavirüs çıktıktan sonra başlangıçta ligin bitmesini istediğini aktaraak, "Diğer ligler ertelendiğinde neden Türkiye'de devam ediliyor diye merak ettim. Ancak bir karar alındı ve sonunda ligi bitirmek zorunda kaldık." ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR 5
  • Kuzeyli 3 yıl önce Şikayet Et
    Adam resmen kendini açık artırmaya sokmuş. Aidiyet duygusu da yok besbelli. Parayı çok veren düdüğü de çalacak.
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Novak sen bilin istersen git yerine alt yapıdan topçu oynar rodalegga gibi 100 bin euro için takım degiştirirsen 9 _10ay para alamazsın fenerde para var mı??? Kruse niye gitti o zaman???
    Cevapla
  • makukula 3 yıl önce Şikayet Et
    sizde varmı ???????
    Cevapla
  • Cengiz 3 yıl önce Şikayet Et
    Fener'deki parayı saymaya senin nefesin yetmez, saf olma bu kadar!
    Cevapla
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Kal TS de Novak! Stay in Trabzon.
    Cevapla