Trabzonspor'da hoca arayışları başladı! 4 isim...
Trabzonspor yönetimi, Abdullah Avcı, Şota Arveladze, Robert Prosinecki ve Tayfun Korkut’la görüşme kararı aldı.
Trabzonspor'da Hüseyin Çimşir'den boşalan teknik direktörlük koltuğuna kimin oturacağı merak konusu. Listesine 4 ismi dahil eden yönetim; Abdullah Avcı, Şota Arveladze, Robert Prosinecki ve Tayfun Korkut'la masaya oturma kararı aldı.
Kayseri'yi çalıştıran Prosinecki ile bu hafta sonu bitecek olan liglerin ardından temasa geçilecek. Diğer üç adayla da önümüzdeki birkaç gün içinde görüşülecek.
ABDULLAH AVCI SICAK BAKIYOR
Bordo-mavililerin, sezonu tamamlayacağı Eddie Newton'la da devam etme ihtimali bulunuyor. Bunun için İngiliz antrenörün takıma etkisi gözlemlenecek. Öte yandan Başakşehir'deki başarılı performansının ardından Beşiktaş'ta görevinden ayrılmak zorunda kalan Abdullah Avcı'nın da bordo-mavili takımı çalıştırmaya sıcak baktığı öğrenildi. Yönetim, görüşmeleri önümüzdeki hafta yapacak. (Sabah)

-
EROL TOSUN 6 yıl önce Şikayet Etyönetim Trabzonspora yakışmıyorsun.derrhal istifaBeğen
-
Alper Ts 6 yıl önce Şikayet Etsen git istanbul takımlarıyla avun trabzonspor sizi aşarBeğen Toplam 1 beğeni
-
05.Bordohan 6 yıl önce Şikayet Etsen isine bak senin ilgilendirmez biz başkanıda yönetim kurulunuda seviyozBeğen Toplam 2 beğeni
-
EROL TOSUN 6 yıl önce Şikayet EtHüseyin Çimşirden özür dilenmeli .Takım ona teslim edilmeli.bu hakemlerle mourinho lu Bracelona bu ligde şampiyon olamaz.takım baktı ağzıyla kuş tutsa şampiyon olamıycak.motivasyon sıfıra düştü,sonrası malum.Beğen