Trabzonspor'dan CAS'ı şaşırtan savunma

Mahkeme, kararı iki hafta sonra açıklayacağını duyurduktan sonra Bordo-Mavililer'in 6 saat süren savunmasını dinledi.

Trabzonspor'dan CAS'ı şaşırtan savunma
Trabzonspor'dan CAS'ı şaşırtan savunma
GİRİŞ 18.07.2020 11:55 GÜNCELLEME 18.07.2020 11:56
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Ligde şampiyonluk şansını zora sokan Trabzonspor'da artık gözler Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'nde (CAS). UEFA, Bordo-Mavililer'e 2019 yılına ait mali tabloda yükümlülüklerini yerine getiremediği gerekçesiyle 1 yıl Avrupa Kupaları'ndan men cezası vermişti.

Yönetim bu cezayı CAS'a taşıdı. CAS'taki duruşma önceki gün görüşmüştü. Beklenti, mahkemenin erken saatlerde kararını açıklaması yönündeydi. Ancak öyle olmadı.

CAS, Trabzonspor'un detaylı savunmasıyla karşılaşınca, ilk olarak kararı iki hafta sonra açıklayacağını duyurdu. Ardından Bordo-Mavili Kulübün avukatları, ayrıntılı bir şekilde cezanın neden iptal edilmesi gerektiğini delilleriyle birlikte anlattı. Trabzonspor'un savunması yaklaşık 6 saat sürdü. Yönetim duruşma sonrası yorum yapmaktan kaçındı. Ancak uzmanlar, CAS'ın nadiren karar vermeyi ertelediğine dikkat çekti.

Bu durum, Trabzonspor'un başarılı savunması sonrası mahkemenin Bordo-Mavililer'in lehine bir karar vermek için yeni bir değerlendirme yapacağı yönünde yorumlandı. Eğer CAS cezayı kaldırırsa, Trabzonspor yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'ne ön eleme turundan katılacak.

 

 

YORUMLAR 21
  • Fenerbahçeli 3 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonlu şahıs siz bir doktora görünün fenerbahçe düşmanlığı sizde depresyon yapmış. Inşaallah Trabzonsporumuz bu davayı kazanır nede olsa Türk takımı niye bizim zorumuza gitsin Belli ki 2011 sizin çok zorunuza gitmiş.
    Cevapla
  • Trabzonlu 3 yıl önce Şikayet Et
    sevgili yorumcular, zorunuza gitmesin, belki sampiyon olmayacagiz, begensenizde begenmesenizde ligi de, onu sevmeyenleri de silkeledi Trabzonspor, sadece sahada degil, bize yapilanlar ortada, hakemler, mhk, tff, ali koc, adil gevrek, basaksehirin kolanip, TS nin hakli puanlarinin calinmasi, basaksehire caresiz oynayip, TS ye olumune oynayan karaktersiz anadolu takimlari.. bos bos konusacaginiza, helal olsun, bu maliyetle, gencleriyle, herseye ve herkese ragmen sampiyonlugu zorlayan bir takim olmuslar diyebilmelisiniz, gerisi karakter meselesi.
    Cevapla
  • Ahmet Çaykara 3 yıl önce Şikayet Et
    Aynen kardeşim benim bir tek trabzonspora haksızlık yapıldı bunu da cümle alem biliyor bir tane yanlış karar çıkaramazlar trabzonun her yerde önü kesiliyor ben trabzonluyum schengen vizesine bile başvurdum reddettiler fenerli olsam kesin alırdım
    Cevapla
  • MİY33 3 yıl önce Şikayet Et
    Sana katılıyorum ama şampiyon olacağımız bir sezondu Okyanusu ( fb,gs,bjk,sivas,başakşehir) geçtik derede (denizlispor)boğulduk. Bir de hemen hemen her maçta öne geçmemize rağmen.
    Cevapla
  • Arif 3 yıl önce Şikayet Et
    Ts yine 4 tane oyuncu ile anlaşmış.Bence hepsi çöp yine.Ugurcan gidecek demedi demeyin.
    Cevapla
  • Arif 3 yıl önce Şikayet Et
    Boş konuşmayın.Şampiyonlar ligi 3 ön eleme oynayacak ikinci giden takım.Ts de bunu yapacak futbolu gören kesin uzaylı.Ilk mactan elenirler.Bjk veya sivasspor gitsin en azından ülkeye puanlar kazandırırlar.Hem ben bjk veya sivaspor ikinci olacak derken ironi yaptım.Belki totem deniyom nerden biliyonuz.Başak bir umut yenilir,Ts konya'yı yener de belki son maça bir umut.Sizin bildiginiz kadar benim unuttuğum var deli etmen adamı.
    Cevapla
  • Mehmet Hakan 3 yıl önce Şikayet Et
    Trabzon ancak federasyonu kandırır uefayı kandıramaz.Bir futbolcunun ücreti 3bin lira aeneye 3 milyon bu inandırıcımı.Bir loca ücreti 1 milyon euro hangi takımın locası bu kadar pahalı. Kimseyi kandıramazsınız.
    Cevapla
  • Haci 3 yıl önce Şikayet Et
    Temel ve dursun inanir
    Cevapla
  • Mehmet Gül 3 yıl önce Şikayet Et
    Loca alma almak zorunda değilsiniz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle