Trabzonspor'da Nwakaeme ilk 11'e dönüyor

Trabzonspor'da sakatlığı nedeniyle kısa süre forma giyen Nwakaeme, yeniden ilk 11'deki yerine dönüyor.

Trabzonspor'da Nwakaeme ilk 11'e dönüyor
Trabzonspor'da Nwakaeme ilk 11'e dönüyor
GİRİŞ 12.07.2020 11:48 GÜNCELLEME 12.07.2020 11:48
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Trabzonspor'un Nijeryalı futbolcusu Anthony Nwakaeme, ilk 11'e dönmeye hazırlanıyor.

Kupada Fenerbahçe ile oynanan rövanş maçında yaşadığı kasık sakatlığı sonrası Alanya ve Ankaragücü karşılaşmalarında forma giymeyen yetenekli oyuncu, Galatasaray maçında 5, Antalyaspor maçında ise 26 dakika görev alabilmişti.

Yıldız futbolcunun eski formuna kavuştuğu ve yarın Denizlispor karşısında 11'de sahaya çıkacağı kaydedildi. Nwakaeme'nin 11'e dönmesi halinde teknik direktör Hüseyin Çimşir'in Ndiaye'yi kulübeye çekeceği belirtildi.

KORKMAYIN, VURUN

Son haftalarda özellikle rakip kalede pozisyona girmekte ve şut atmakta zorlanan Trabzonspor, Antalyaspor maçında sadece bir isabetli şut çekebilmişti.

Bu duruma dikkat çeken teknik direktör Hüseyin Çimşir, antrenmanda oyuncularını uyararak, "Şut çekmekten korkmayın, rakip kaleyi daha çok baskı altına almalıyız" talimatını verdi.

YORUMLAR 3
  • erol 3 yıl önce Şikayet Et
    lazım değil artık.ha denizli maçında Trabzon lehine fahiş hakem hataları bekliyorum.her zaman iş bitince böyle oluyor.denizliyide harcamak istiyorsalar tamamdır.
    Cevapla
  • Arif 3 yıl önce Şikayet Et
    Şampiyonluk gitti,dönse ne olacak.A.ömür'e de iyi para veren olursa satın gitsin.Onun oynadıgı her maçta TS 10 kişi oynuyor.Aldığı her topu rakibe verdi.Gitti şampiyonluk.
    Cevapla
  • Ahmet Sarmusak 3 yıl önce Şikayet Et
    Çıkmadık candan umut kesilmezz fakirin umudu ekmeği umut görücez inş
    Cevapla