Bu sabah vedalaşıp Trabzonspor'a transfer oldu!

TFF 1. Lig ekibi Altınordu, Erce Kardeşler'in ardından Muhammet Taha Tepe'yi de Trabzonspor'a gönderdi

Bu sabah vedalaşıp Trabzonspor'a transfer oldu!
Bu sabah vedalaşıp Trabzonspor'a transfer oldu!
GİRİŞ 03.07.2020 12:42 GÜNCELLEME 03.07.2020 12:42
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Trabzonspor Kulübü, uzun süredir görüşmelerde bulunduğu Altınordu'nun milli kalecisi Muhammet Taha Tepe'yi renklerine bağladı.

İşte Altınordu Kulübü'nden yapılan açıklamalar...

Berke Özer'i Fenerbahçe'ye, Ozan Can Oruç'u İttifak Holding Konyaspor'a veren Altınordu, Erce Kardeşler'in ardından Muhammet Taha Tepe'yi de Trabzonspor'a gönderdi. Yedi yıl önce 12 yaşındayken geldiği kırmızı-lacivertlilerde her yaş kategorisinde forma giyip Türkiye şampiyonlukları yaşayan, geçen sezonu Niğde Anadolu FK'da geçiren 2001 doğumlu genç kaleci, Başkan Seyit Mehmet Özkan ile vedalaştı, "Burayı asla unutmayacağım" dedi.



HELALLEŞME KAVRAMI ÇOK ÖNEMLİ

Helalleşme kavramına çok önem verdiğini vurgulayan Başkan Özkan, "Para her zaman her yerde kazanılır. Ancak karakter sonradan gelişen bir şey değildir. Muhammet Taha Tepe, aramıza 12 yaşında geldi ve sağlam karakteriyle her zaman ön plana çıktı. Bu vatana iyi bir evlat olarak nasıl hizmet ediyorsa, çocukları da onun gibi olacak ve bu bayrak bölge dalgalanıp gidecek. Allah herkese böyle kucaklaşarak, helalleşerek vedalar nasip etsin" diye konuştu.



GURUR VE HÜZNÜ BİRLİKTE YAŞADI

Erce Kardeşler'in genç kaleciye çok destek çıkacağını da sözlerine ekleyen Başkan Özkan, "Erce de amatör takımımız Gümüşordu'da forma giyip basamakları birer birer çıkarak Trabzonspor'a gitti. Şimdi de Taha, hazırlayıcı takımımız Niğde Anadolu FK'da geçirdiği başarılı sezonun ardından yuvadan uçtu. Emek verilen çocukların gözlerimizin önünde büyüyüp transfer olmalarını görmek gerçekten çok farklı bir duygu. Bugün gurur ve hüznü birlikte yaşıyorum" dedi.

HAYATIMIN ÖNEMLİ BİR PARÇASI

Altınordu Futbol Akademisi'ne çocuk yaşta Sapanca'dan geldiğini hatırlatan Muhammet Taha Tepe ise katkıları için başta Özkan olmak üzere tüm Altınordu Ailesi'ne teşekkür etti. "Şampiyonluklar, milli forma ve ilk profesyonel imza gibi olayları hep burada yaşadım. Altınordu, her zaman hayatımın önemli bir parçası olarak kalacak. Şimdi önümde yeni bir dönem başlıyor, Trabzon'a, Trabzonspor'un bir oyuncusu olmak için gidiyorum" diye konuştu.



FORVETTİ KALECİ OLDU

Altınordu'ya ilginç bir tesadüfle geldiğini belirten genç kaleci, "Babam ve arkadaşlarımın kurduğu Sapanca Futbol Akademisi'ne gidiyordum ve forvette oynuyordum. Kalecinin gelmediği bir gün kaleye geçtim ve aradan neredeyse sekiz yıl geçti hala kaledeyim. Altınordu da beni yolun hemen başındaki okul turnuvasında keşfetti. Gelir gelmez U13 Türkiye şampiyonu olan takımda oynadım. 23 kez milli oldum, Niğde Anadolu FK ile lig deneyimi kazandım. Bunlar unutulmaz anılar" dedi.

HEDEFİM A MİLLİ TAKIM

"Hem Trabzonspor'da kalıcı olmak hem de A Milli Takım'a yükselmek istiyorum" saptamasında bulunan Muhammet Taha Tepe, "U19 Elit Tur kadrosuna davet edilmem, kariyerimde önemli bir fark yaratacak. Daha 19 yaşındayım ve önümde uzun bir yol var. Elime geçen bu fırsatı en iyi şekilde değerlendireceğimden kimsenin kuşkusu olmasın" yorumu yaparken Baba İsmail Tepe de oğlunun Türkiye'nin en iyi akademisinde eğitimi aldığına inandığını ifade etti.

YORUMLAR 12
  • Nigdesevadamiz 3 yıl önce Şikayet Et
    Niğde den gitti nigdespiru küme düşürüp gitti tebrikler
    Cevapla
  • Realist 3 yıl önce Şikayet Et
    Altınorduspor kulübünü alkışlıyorum. Futbolcu yetiştiren kaliteli bir klüp olduğu için....
    Cevapla
  • Alper TS 3 yıl önce Şikayet Et
    İstanbulun 3 buyutulmusunde para kalmadı artik o şaşalı günler bitti hepsi örnek alsın
    Cevapla
  • edin visca 3 yıl önce Şikayet Et
    He öyle basaksehir sampiyon olacak üç büyük istanbul takimlari olmazsa kücük istanbul takimi olur merak etme sirf ünal karamanin konyali oldugu için kovup aklinca tsnin has evladi cimsir sampiyon yapti deyecektiniz ama olmayacak ayrica sizi kimse örnek almaz siz ancak besiktasi örnek alirsini senol abiniz bizim biraktimiz cöpleri size alditdirdi 15 temmuz da Türkiyemize iftira atip kaçan sonra bi halt yiyemeyince geri dönmek isteyene engüzel cevapi orman verdi ülkemize iftira edenler bir daha gelemez hani nerede sizin milliyetciliginiz
    Cevapla
  • Sivasspor 3 yıl önce Şikayet Et
    Düşünün 85 milyon bir ülkeyiz.futbol oynayacak yaşta en az 35 milyon gencimiz var.ama bizim ülkemizde süper lig başta olmak üzere bütün alt liglerde hatta amatör liglerde bile korkunç bir yabancı istilası var.bu ülkenin paraları yıllarca yaşlı yabancı futbolculara yedirerek büyük kulüpleri iflas ettiren başkanlardan,yönetimlerden ve hocalardan hesap sorulmalı.düşün bir falcao Galatasaray'dan 7 milyon Euro alıyor.yani 50trilyon.peki getirisi ney enfazla 10 15 gol.yazık artık bu milletin gençlerine fırsat verilmemelidir.onun için Trabzonsporu ve tebrik ediyorum.
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Ugurcan ı satın erce 1. Kaleci olsun Arda 2. Kaleci bu gencde 3. Kaleci olarak başlayabilir fırsat gelecektir erceyi de seneye gönderin avrupaya futbolcu göndermeliyiz artık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle