Ahmet Ağaoğlu'dan Nwakaeme müjdesi!

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, sakatlıkları bulunan Uğurcan Çakır, Jose Sosa ve Anthony Nwakaeme'nin durumları hakkında konuştu.

Ahmet Ağaoğlu'dan Nwakaeme müjdesi!
Ahmet Ağaoğlu'dan Nwakaeme müjdesi!
GİRİŞ 23.06.2020 16:40 GÜNCELLEME 23.06.2020 19:14
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

A Spor Canlı yayınına çıkan Ağaoğlu'nun Alanyaspor maçında sakatlanan Uğurcan Çakır, Fenerbahçe maçında sakatlanan Nwakaeme ve pandemi arasından sakat dönen Jose Sosa ile ilgili sözleri şu şekilde:

 

 

"Uğurcan Çakır'ın MR sonucu gelmedi ama belki bir ihtimal Ankaragücü maçında oynayamayabilir. Nwakaeme için '3-6 hafta' dendi ama büyük ihtimalle Galatasaray maçında oynayabileceğini düşünüyorum. Nwakaeme'nin kas yapısı, vücut yapısı çok değişik. Filmlerde biri kurşun yer, 3 saniye sonra vücut kendi kendine o deliği kapatır ya, Nwakaeme'nin de böyle bir vücut yapısı var. Terminatör gibi... Sosa büyük ihtimalle bu hafta idmanlara çıkar ve Ankaragücü maçında süre alabilecek durumda. Sahadaki mücadele 11 kişiyle veriliyor. Kimseyi birbirinden ayırmak mümkün değil. Kimsenin şüphesi olmasın herkes burada. Mücadele veriyoruz. Bu mücadelenin amacı da kulübü hak ettiği başarılara taşımak."

YORUMLAR 3
  • socrates 3 yıl önce Şikayet Et
    Başkanım senleyiz senciyiz. tam destek. Fakat ne olur seneye bir sağlık ekibi bir de hoca alalım.
    Cevapla
  • Nihat Şişik 3 yıl önce Şikayet Et
    Alanya maçındaki benzer kadroyla Ankaragücü maçına çıkarsak sonuç iyi olmaz. Sosa mutlaka oynamalı. Ankaragücü ,..... akşehir ' e kök söktürdü. Kücümsenecek takım değil.
    Cevapla
  • Laz 3 yıl önce Şikayet Et
    Messi yi getirsen bu saatten sonra işe yaramaz. .Atı alan üsküdar ı geçti başkan. .seninde suçun yok. .
    Cevapla