Muharrem Usta'dan 6 milyon euroluk jest

Trabzonspor 17 milyon euroluk sermaye artırımının kabul edilmesini istedi. Eski Başkan Usta'nın 6 milyon euroluk alacağı da 'sponsorluk bedeli' olarak not düşüldü.

Muharrem Usta'dan 6 milyon euroluk jest
Muharrem Usta'dan 6 milyon euroluk jest
GİRİŞ 15.06.2020 13:31 GÜNCELLEME 15.06.2020 13:33
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Trabzonspor Kulübü, UEFA'dan gelen 1 yıllık men cezasının ardından bu cezanın kaldırılması için CAS'a resmî başvurusunu yaptı.

 

 

Cezanın kaldırılması için on gündür avukat ordusuyla çalışan bordo-mavililer, 28 sayfalık rapor hazırlarken CAS'tan oturumlu görüşme istedi. Karadeniz ekibi ayrıca CAS'tan "Yürütmeyi durdurma ve hızlı yargılama" talebinde bulundu. Trabzonspor ilk olarak 17 milyon euroluk sermaye artırımının kabul edilmesini istiyor. Benzer durumda başka kulüplere bu hakkın verildiğinin altı çizildi.

Muharrem Usta 'sponsor' oldu

 

 

Trabzonspor'un elini rahatlatacak bir başka haber ise eski Başkan Muharrem Usta'dan geldi. Usta, 6 milyon euroluk alacağını sponsorluk anlaşmasına çevirdi. Raporda, bu rakamın da artık borç olarak görülemeyeceği vurgulandı.

CAS'ın 'Yürütmeyi durdurma' talebiyle ilgili cevabını olumlu ya da olumsuz olarak temmuz ayında vermesinin beklendiği ifade edilirken CAS'ın kesin kararının ağustosta çıkacağı belirtildi. Başkan Ahmet Ağaoğlu "Gerçekten rahatız çünkü elimiz rahat" demişti.

KAYNAK: TÜRKİYE
YORUMLAR 14
  • Mehmet keser01 3 yıl önce Şikayet Et
    bu yorum okunmaya değer. Muharrem usta medical park in ortağı. hastaneye ayak bas 170 TL. diğer iş adamları da aynı. asgari ücretliye maaş doğru düzgün vermez gider elin brezilyalisina 20 milyon euro verir
    Cevapla
  • mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu ülkede o kadar zor durumda insan varki ama yanında çalışan ilçisine para gelince yok ama gösteriş için harca
    Cevapla
  • Osmanlı1453 3 yıl önce Şikayet Et
    Şu işadamlarının futbol klüplerine harcadığı paralar ile pırıl pırıl beyinlerin mücit olmaları için nr okullar kurulurdu. Ama helal para helal yerde harcanır nokta.
    Cevapla
  • züğürt 3 yıl önce Şikayet Et
    bu adamlar ne kadar kolay para kazanıyor ki 6 milyon euroyu yokmuş gibi sayabiliyor... 6 milyon azcık bir kısmı ise... bu adamın serveti ne kadar? neyse... çenemizi boşa yormayalım
    Cevapla
  • Lazoğlu 3 yıl önce Şikayet Et
    Yok saymıyor sponsorluk bedeli olarak vermiş oluyor, okuduğunu anlamayacak kadar cahilsen yorum yazma birader
    Cevapla
  • Yasir 3 yıl önce Şikayet Et
    Bağış gösterecek ama bu şekilde alacak parasını. Bırakın bu ayakları. Yemezler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle