Trabzonspor, Serdar Gürler'in fiyatını sordu

Trabzonspor, Göztepe'de kiralık oynayan 28 yaşındaki futbolcu için yeni bir harekat başlattı. Bordo-mavililer, Huesca'dan fiyat istedi.

Trabzonspor, Serdar Gürler'in fiyatını sordu
Trabzonspor, Serdar Gürler'in fiyatını sordu
GİRİŞ 23.05.2020 12:02 GÜNCELLEME 23.05.2020 12:02
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Trabzonspor, gelecekte yabancı sayısının kademeli olarak azaltılmasına karşılık gardını aldı, yerli yıldızlara yöneldi. Bordo-mavili ekibin gündemindeki isim Göztepe'de kiralık olarak forma giyen Serdar Gürler. Trabzonspor'da teknik direktör Hüseyin Çimşir'in "Mutlaka alalım" dediği 28 yaşındaki hücum oyuncusu için yönetim de ikinci kez hareket geçti. Karadeniz temsilcisi, Serdar'ın bonservisini elinde bulunduran Huesca ile temas kurdu.

Bordo-mavili kulübün renklerine bağlamak istediği Serdar Gürler de kariyerini Türkiye'de devam ettirmeyi planlıyor. Tecrübeli oyuncu bu konuda Huesca yönetiminden makul bir fiyat belirlemelerini talep ediyor. Trabzonspor'un İspanyol temsilcisine maksimum 400 bin euro'luk bir bonservis bedeli önereceği öğrenildi. Serdar Gürler bu sezon Göztepe formasıyla fırtına gibi esiyor. Ligde 22 maçta 6 gol attı, 5 asist yaptı.

YORUMLAR 8
  • cetin 3 yıl önce Şikayet Et
    buyuk hata olur , istikrarlı bi oyuncu değil
    Cevapla
  • Ugur 3 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonsporun böyle vasat bir oyuncuya gerçekten teklif yaptığını düşünen var mı
    Cevapla
  • Yerli ve Millî 3 yıl önce Şikayet Et
    22 maçta 6 gol atmak firtina gibi esmek mi?
    Cevapla
  • laz 3 yıl önce Şikayet Et
    türkiyede evet, avrupada göztepeye kiralik yollayalim belki bi enayi bulup satariz:-) altyapida onca piril piril gencler dururken sacma bi transfer olur
    Cevapla
  • Faruk 3 yıl önce Şikayet Et
    Denenmişler dikiş tutmaz. Vasat bir oyuncu. Yeni alt yapıdan genç yetekleri oynatın . 3 maç yapar heyecanı kırar yeni Yusuflar yeni apdulkadir olurlar.
    Cevapla
  • trabzonsporlu 3 yıl önce Şikayet Et
    zaten bizde daha önce oynadı başarılı olamadı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle