Trabzonspor'un kaderi deplasmanda çizilecek

Lig lideri Trabzonspor, 12 Haziran'da yeniden başlayacak maçlar öncesi fikstürde zorlanacak. Bordo-mavililerin, lig ve kupada 6 kez deplasmana gitmesi gerekiyor. Rotaların en sıcak şehirler olması da gözden kaçmadı

Trabzonspor'un kaderi deplasmanda çizilecek
Trabzonspor'un kaderi deplasmanda çizilecek
GİRİŞ 23.05.2020 11:23 GÜNCELLEME 23.05.2020 11:23
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Lig ve kupada mutlu sona ulaşmak isteyen Trabzonspor, 12 Haziran sonrası zor bir mesaiye başlayacak. Hem ligde hem de kupada bordo-mavililer kritik seyahatlere çıkılacak.

Koronavirüs nedeniyle ciddi önlemlerin alındığı bir dönemde bordo-mavililer lig ve kupa maçlarında kesin olarak 6 kez şehir dışına gidecek. Eğer kupada finale kalınırsa bu sayı 7'ye yükselecek. Karadeniz ekibi, bilhassa 12 Haziran'da kaldığı yerden devam edecek Süper Lig maçlarını yaz aylarında Türkiye'nin en sıcak iki şehriyle yapacak.

Önce 27. hafta maçı için İzmir'de Göztepe'ye konuk olacak Trabzonspor, hemen ardından 28. haftada yine deplasmana gidecek ve Antalya temsilcisi Alanyaspor'un karşısına çıkacak.

Bu iki şehirde 12-19 Haziran tarihleri arasında ortalama hava sıcaklıkları 30 derece ve üstü oluyor. Hüseyin Çimşir ve takımı ayrıca 30. haftada Galatasaray derbisi için İstanbul'a gelecek. 2-3 Temmuz haftasındaki bu maçta da İstanbul'da ortalama sıcaklıklar 30 derece civarında görülüyor. 32. haftada yani lig yarışının kızıştığı haftada Denizli'de Denizlispor maçını oynayacak bordo-mavililerin 16-17 Temmuz haftasına gelen bu maçta 35 derecelerde oynaması öngörülüyor.

Ligin son haftası ise Kayseri'de Kayserispor deplasmanı olacak. Türkiye Kupası programı henüz açıklanmasa da, yarı final rövanş maçının, temmuz ayında İstanbul'da Fenerbahçe ile oynanması bekleniyor.

YORUMLAR 1
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Ya ne oynuyorsunuz fatih terime eglence oluyorsunuz fatih terim seneryoyu yazar sizlerfiguranlik yaparsiniz ancak simdi ligde gs sampiyon olsaydi coktan tescil edilirdi
    Cevapla