Trabzonspor, Rahmi Anıl Başaran ile anlaştı

Balıkesirspor Kulübü Başkanı Kadir Dağlı, 20 yaşındaki golcü Rahmi Anıl Başaran için Trabzonspor ile prensipte anlaştıklarını açıkladı.

Trabzonspor, Rahmi Anıl Başaran ile anlaştı
Trabzonspor, Rahmi Anıl Başaran ile anlaştı
GİRİŞ 22.05.2020 16:20 GÜNCELLEME 22.05.2020 16:56
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Koronavirüs nedeniyle lige verilen arada transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, yeni sezon için genç ve yerli oyunculara yönelmişti.

 

 

Bordo-mavililer; Galatasaray, Başakşehir ve Göztepe'nin de ilgilendiği bilinen forvet oyuncusu Rahmi Anıl Başaran ile prensipte anlaştı.

''BAYRAMDAN SONRA RESMİYET KAZANACAK''

 

 

Radyospor'a konuk olan Balıkesirspor Kulübü Kadir Dağlı, transfer sorularını yanıtladı.

Karadeniz ekibiyle anlaşmaya vardıklarını belirten Dağlı, ''Rahmi Anıl Başaran için Galatasaray, Trabzonspor, Başakşehir ve Göztepe ile görüşmemiz oldu. 2 hafta önce Trabzonspor ile sözlü olarak ciddi şekilde görüşmelerimiz oldu. Rahmi Anıl Başaran’ın transferi için Trabzonspor'dan Mehmet Yiğit Alp ile dün İstanbul'da görüştük. Rahmi Anıl Başaran'ın transferi konusunda Trabzonspor ile prensip anlaşmasına vardık. Rahmi Anıl'ın transferi Ramazan Bayramı'ndan sonra resmiyet kazanacak.'' ifadelerini kullandı.

Öte yandan Başkan Dağlı, Trabzonspor'un kendilerine 20 yaşındaki genç futbolcu için TL bazlı ödeme yapacağını da belirtti.

YORUMLAR 7
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Salih kavrazlı daha yeni reşit oldu o yüzden oynatılamadı şimdi bu arkadaşla beraber iyi ikili olup seneye Türk süperlig ine iki yeni futbolcu girecektir
    Cevapla
  • ayhanhami 3 yıl önce Şikayet Et
    ya alıp alıp oynatmıyosun genç topçuları.sen önce bi salih kavrazlıyı oynat alt yapıdaki topçularımızı oynat. illa yurdışından gelmesi lazım yusuf sarı gibi. yirmi maç oynatıp işe yaramadığını anlamanız lazım. şimdi bu arkadaşın futbol hayatı bitti geçmiş olsun
    Cevapla
  • Şenol 3 yıl önce Şikayet Et
    Bilgisi yok ama fikri var geri zekalının salihin oynamamasının sebebi altınordu kulübüdür Trabzonspor ile alakası yok
    Cevapla
  • Fırtına Kuşu_61 3 yıl önce Şikayet Et
    ayhanhami## yazmışlar bir daha yazayım Salik Kavrazlı bu döneme yetişemedi Altınordu'dan dolayı. Bir de her adını sayıkladığın çok iyi topçu olacak diye bir kural yok. şu an iyi yoldayız. Bu gençleri kaybedemeyiz. Uğurcan, Parmak, Ömür gibi olacaklar ki onları kaybetmeyelim. yoksa Sefa Akgün nerede? Sabır. istersen takımın ilk 11ini hep gençlerden kuralım. Senin dediğin gibi olmuyor. Bu konuda Prof. Sadi hocadır
    Cevapla
  • Ahmet Sarmusak 3 yıl önce Şikayet Et
    Salih in eski kulübünün şikayetinden dolayı oynayamıyor
    Cevapla
  • mahmuthan 3 yıl önce Şikayet Et
    salih kavrazlıyı altınordu izin vermedigi icin oynatamadılar.
    Cevapla
  • burak 3 yıl önce Şikayet Et
    hayırlı olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle