Abdulkadir'e gelen teklif belli oldu!

Trabzonspor Yönetim Danışmanı Ali Kemal Denizci, Abdülkadir Ömür için Fransa'nın Nice kulübünden transfer teklifi aldıklarını açıkladı.

Abdulkadir'e gelen teklif belli oldu!
Abdulkadir'e gelen teklif belli oldu!
GİRİŞ 20.05.2020 08:31 GÜNCELLEME 20.05.2020 08:31
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Trabzonspor'da yönetim danışmanlığı görevini yürüten efsane futbolcu Ali Kemal Denizci, flaş bir transfer itirafında bulundu. Denizci, ismi Nice ile anılan Abdülkadir Ömür için Fransız kulübünden teklif aldıklarını açıkladı..

Radyospor'a konuşan bordo-mavililerin efsane futbolcusu, "Abdülakadir Ömür için Nice'ten teklif aldık. Sezon başında şanssız bir sakatlık yaşadı. O sakatlığı yaşamasaydı daha büyük teklifler alırdı. Biz onun oynayıp daha büyük kulüplere gitmesi gerektiğini düşünüyoruz çünkü bunlar çok genç oyuncular. Her şey para değil. Ben Abdülkadir'i izlemeye doyamıyorum" dedi.

"LİG LİDERİ ŞAMPİYON İLAN EDİLMELİ!"

Denizci ayrıca, 12 Haziran'da yeniden başlayacağı açıklanan Süper Lig'le ilgili de flaş bir öneri sundu. Maçlar oynanırken futbolcularda corona vürüsüne rastlanması halinde ligin iptal edilmesi gerektiğini belirten Denizci şu ifadelere yer verdi:

"Bu oyunun oynanması lazım. Bu maçlar oynanacak. Ancak diyelim ki her takımdan 4-5 futbolcu bir anda sıkıntıya düştü. UEFA'ya şampiyonu ilan etmen lazım. Şu anki lider şampiyon ilan edilmeli. Bu karar kesinlikle çıkmalı. Böyle bir karar çıkmazsa yanlış yaparlar. Bunun başka bir izahı yok. Benim yabancılarım oynayamazsa ne olacak?

Devletin aldığı karara saygı duymamız lazım. Trabzonspor oynayarak şampiyon olmak istiyor. Şampiyonluğun havası da kaçtı. Trabzonspor talihsizlikler çekti ve senelerdir şampiyon olamadı. Trabzonspor'un şampiyon olmasını çok istiyorum. Futbolcuların bağışıklık sistemi yüksek. Bu maçlar eğer oynanacaksa 1 ay içinde bitirilebilir."

YORUMLAR 15
  • Ümit 3 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim bu durumda bile Trabzonspor şampiyon olsun diye yalvarıyorsunuz, yalvarmayı bırakın hakkıyla şampiyon olun, karı gibi ağlamayı kesin artık
    Cevapla
  • Emine 3 yıl önce Şikayet Et
    Abdulkadir ömür Trabzon değilde istanbul takımlarında oyuncusu olsaydı aynı kafa yapısında olurmudunuz çok çok değer yapar Yabancı oyunculara kulübede bekleyenler yaparsa Abdulkadir niçin yapmasın Bir Balıkesirli olarak Trabzon taraftarıyım Selam olsun Trabzon a
    Cevapla
  • DEĞİL Mİ 3 yıl önce Şikayet Et
    ne bir ayı 2 günde bir maç 15 günde bitir
    Cevapla
  • Mehmet Günaydin 3 yıl önce Şikayet Et
    Senin gibi bir Trabzonspor efsanesi olan bir adaminin ve ayrica bizim bir tutkulu taraftar olmazi saglayan efsanenin yorumlarini okumak dinlemek gurur verici sizden daha çok konuşmanizi istiyoruz saygilarimla
    Cevapla
  • Kezo 3 yıl önce Şikayet Et
    Ben bursaspor taraftarıyım nedemek 5 milyon vermez şakamı sınız kardeşim Türkiye Abdülkadir ömür ayarında Birtane oyuncu göster dürüst olun 3 5 sene sonra görürsün nerde oynadığını
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle