Jose Sosa Ağaoğlu'nun canını sıktı!

Trabzonspor ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Jose Sosa için Estudiantes iddialarının ortaya atılması bordo mavililerin başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun canını sıktı.

Jose Sosa Ağaoğlu'nun canını sıktı!
Jose Sosa Ağaoğlu'nun canını sıktı!
GİRİŞ 04.05.2020 13:26 GÜNCELLEME 04.05.2020 13:28
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Son günlerde arka arkaya Jose Sosa'nın Estudiantes'e döneceği iddiaları Başkan Ahmet Ağaoğlu'nu rahatsız etti… Uzun süredir Jose Sosa'nın kendilerine imza atacağını söyleyen Başkan, haberler yüzünden Arjantinli oyuncuyla bir görüşme yaptı.

 

 

Aldığı cevap, "Ben takıma ve şampiyonluğa konsantre olmuş durumdayım. Sözleşmemi yenileme yetkisi menajerime ait" dedi.

Uzun süredir, "Bizim verdiğimiz parayı ülkesinde bulamaz" diyen Ahmet Ağaoğlu'nun, Estudiantes'in son dönemde, Manchester United'dan Marcos Rojo'yu ve Barcelona'nın eski oyuncusu Javier Mascherano'yu alması yüzünden gözü korkmuş durumda.

 

 

SOSA ANCAK TRABZONSPOR ŞAMPİYON OLURSA KALACAK

Jose Sosa'nın sözleşmesiyle ilgili Arjantin'den ilginç bir iddia geldi.. TNT Sports'ta yayımlanan bir değerlendirmede, "Joe Sosa, Estudiantes'e gelmeye hazır… ancak Trabzonspor ile şampiyon olur ve gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynama şansı bulursa kalacak. Aksi taktirde Estudiantes'e gelecek" iddiası ortaya atıldı.

KAYNAK: TAKVİM
YORUMLAR 3
  • JETON 3 yıl önce Şikayet Et
    sosa karaktersiz bir futbolcu türkiyede bombalar patlıyor diye ailesini bahane edip bjkden kaçtı sonra hiç birşey olmamış gibi para için trabzona imza attı. bjkde iken derdi hep para olmuş yönetimle hep çatapat yapmış bir oyuncu ve beş para etmez bir kişiliği var.
    Cevapla
  • Ts61 3 yıl önce Şikayet Et
    Profesyonel futbolcu kendini kanıtlamış para için veya ailesinin yaşantısı için çok normal bizim ülkemize yabancılar para için gelmiyor sanki sosa zaten en fazla iki yıl daha oynar kalırsa faydalı olur aldığı paranın hakkını veriyor işini iyi yapıyor Türkiye de en iyi orta saha kanıtlamış duran serbest vuruşlarda birinci orta ve asiste ilk üç lerde herkes ister böyle oyuncu
    Cevapla
  • .... 3 yıl önce Şikayet Et
    Yanlışlıkla beğendim
    Cevapla