Majid Hosseini: Kalmak istiyorum

Trabzonspor'un stoperi Majid Hosseini'nin sözleşmesi sezon sonu bitecek. Ancak Trabzonspor istediği takdirde İranlı savunmacının kontratındaki 1 yıllık opsiyon maddesini devreye sokabilir.

Majid Hosseini: Kalmak istiyorum
Majid Hosseini: Kalmak istiyorum
GİRİŞ 22.04.2020 12:04 GÜNCELLEME 22.04.2020 12:05
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Trabzonspor'un savunma oyuncusu Majid Hosseini'nin sözleşmesi sezon sonu sona erecek. Ancak Trabzonspor istediği takdirde İranlı savunmacının kontratındaki 1 yıllık opsiyon maddesini devreye sokabilir. Yönetim, 23 yaşındaki futbolcu hakkında henüz son kararını veremedi.

 

 

Trabzonspor'un savunma bölgesinde Hosseini'nin haricinde Hüseyin Türkmen, Gaston Campi, Manoel Messias ve Manuel da Costa da yer alıyor. Yönetim sezon sonunda teknik direktör Hüseyin Çimşir'in hazırlayacağı rapora göre hareket edecek. Çimşir de Hosseini'nin kalan karşılaşmalardaki performansına göre kararını netleştirecek. Yaşı ve farklı pozisyonlarda oynayabilme özelliği şu an için en büyük artısı.

İNDİRİME HAZIR

 

 

Yönetim, Majid Hosseini'ye yıllık 500 bin euro ödüyor. Opsiyon kullanılması halinde gelecek sezon 600 bin euro alacak. Ancak İranlı futbolcu, en azından 1 sezon daha forma giymek istediği Trabzonspor'da indirime sıcak bakıyor.

KAYNAK: GÜNEŞ
YORUMLAR 4
  • 23 hıdır 3 yıl önce Şikayet Et
    Yanlış olmaz kalması faydalı olur düşüncesindeyim
    Cevapla
  • Teko 3 yıl önce Şikayet Et
    Kesinlikle kalmalı iyi stoper
    Cevapla
  • Levent 3 yıl önce Şikayet Et
    Kesinlikle kalmalı takıma kusmez, görev verilirse aslanlar gibi yapar. Yüreği ile oynuyor. Sadece stoper değil ön liberoda oynar. İhtiyac duyulan bir oyuncu. İndirimde yaparsa kesinlikle kalmalı
    Cevapla
  • Yavuzakin 3 yıl önce Şikayet Et
    Kalsin
    Cevapla