Hüseyin Çimşir: Top patladı, ligin oynanması zor

Koronavirüs salgınının etkileri hakkında konuşan Trabzonspor'un hocası Hüseyin Çimşir, "Bana göre top patladı ve ligin oynanması çok zor olacak gibi" ifadelerini kullandı.

Hüseyin Çimşir: Top patladı, ligin oynanması zor
Hüseyin Çimşir: Top patladı, ligin oynanması zor
GİRİŞ 15.04.2020 14:59 GÜNCELLEME 15.04.2020 14:59
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Tüm dünyayı saran koronavirüs salgının etkileri devam ederken, Türkiye'de ertelenen spor organizasyonlarının ne zaman başlayacağı konusundaki belirsizlik de sürüyor. Türkiye Futbol Federasyonu, haziran ayı başında lige kaldığı yerden devam etme fikrini açıkladı ama gelişmelere göre yeni kararlar alınabilir.

Lider Trabzonspor'un teknik direktörü Hüseyin Çimşir de kararı beklediklerini söyledi. 40 yaşındaki hoca, "Bizim temennimiz ligin yeniden başlaması yönünde fakat salgının ne zaman kontrol altına alınacağının net bir açıklaması yok. Bana göre top patladı ve bu şartların devam etmesi halinde ligin oynanması çok zor olacak gibi görünüyor. Herkes kendine göre yorumluyor ama bekleyip göreceğiz. Her şeyden önce sağlığımızı düşünmek zorundayız" ifadelerini kullandı.

HER AN BAŞLAYACAKMIŞ GİBİ

Lig her an başlayacakmış gibi hazır olmak zorunda olduklarına da vurgu yapan Çimşir, "Yetkililerimizden gelecek kararları beklemek durumundayız. Bu arada boş durmayacağız tabii ki. Fizik kondisyon olarak bireysel çalışmalar sonucunda sorun yaşayacağımızı düşünmüyorum. Her gün futbolcuları verdiğimiz program dahilinde kontrol ediyoruz. Özellikle kilolarına dikkat ediyorlar. Tüm bunlarda yaşadığımız bir sorun yok fakat lige kaldığı yerden devam edilmesinin mantalite açısından sıkıntıları beraberinde getirecek diye düşünüyorum. Bu tüm takımlar için geçerli. Sonuçta 'sorun kalmadı çıkın oynayın' derlerse, çıkıp oynayacağız. Lig her an başlayacakmış gibi hazırlanıyoruz. Bundan sonra seyircili mi olur seyircisiz mi bilinmez ama takımların da deplasman için uçak yolculuğu ve konaklamalarını düşünmek gerek" dedi.

YORUMLAR 23
  • Üsküdar 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne oldi. Korktun mu. Ne biçim Ts lisin sen.
    Cevapla
  • laz 4 yıl önce Şikayet Et
    ne alaka ????
    Cevapla
  • Musa çiçek 4 yıl önce Şikayet Et
    Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar Hüseyin hocam
    Cevapla
  • Tarafsız taraftar 4 yıl önce Şikayet Et
    Bana göre covid19 yasakları uzarsa şuan ki puan durumuna göre ligi bitirip şampiyonu ilan etmeleri gerekir yeni sezon hazırlıklarına başlanması lazım
    Cevapla
  • Yiğido gevreli 4 yıl önce Şikayet Et
    Her 23 nisanda trabzona günibirlik şampiyoluk kupası verselerde rahat etseler.
    Cevapla
  • bayırbucak 4 yıl önce Şikayet Et
    he yapsınlar sizi şampiyon
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle