Ağaoğlu, Nwakaeme için gelen teklifi açıkladı

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Anthony Nwakaeme için sezon başında Çin'den teklif geldiğini ancak reddettiklerini söyledi.

Ağaoğlu, Nwakaeme için gelen teklifi açıkladı
Ağaoğlu, Nwakaeme için gelen teklifi açıkladı
GİRİŞ 26.03.2020 18:15 GÜNCELLEME 26.03.2020 18:46
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Ahmet Ağaoğlu, futbol gündemi, Hüseyin Çimşir tercihi, transfer ve Sturridge ve Obi Mikel'in ayrılıklarına dair önemli açıklamalarda bulundu.

 

 

Öncelikle Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi’nin, “Koronavirüs süreci uzarsa ligler oynanmamış sayılsın” önerisini değerlendiren Ahmet Ağaoğlu, “Virüsün nasıl bir seyir izleyeceği net değil. 2 hafta da sürebilir, 2 ay da. Ne zaman ve ne şekilde sonuçlanacağını bilmediğiniz bir süreçte ligin geleceği konusundaki senaryoları konuşup algı oluşturmanın sağlıklı olduğunu düşünmüyorum” dedi.

Türkiye'de kulüp başkanlığı yapmanın zor olduğunu söyleyen Ağaoğlu, “Bir kulüp başkanı iseniz, sizden sürekli başarı isteniyor. Bu sene şampiyon yaptınız diyelim, seneye ikinci olursanız yerden yere vurulursunuz. Türkiye’de alkışlarla gelip teneke ile uğurlanan başkanların sayısı az değil" diye konuştu.

 

 

"Ünal hoca o kadar ani ayrıldı ki..."

Hüseyin Çimşir tercihleri hakkında da konuşan Ağaoğlu, "Ünal hoca o kadar ani ayrıldı ki, plan olması mümkün değildi. Kritik bir süreçti, o sırada bir arayışın içine giremezdik. Hüseyin Çimşir’i seçerken şuna dikkat ettik; kurduğumuz yapının sağlam olması gerekiyordu. Baklanın birisi koptuğu zaman dişlinin dönmeye devam etmesi lazım. Şu an Trabzon’un sportif tarafına baktığınız zaman kişiye bağımlılıktan uzak bir yapıya sahip olduğunu görürsünüz"  dedi.

"6 milyon euro'yu kabul etmedik"

Sezon başında Nwakaeme için gelen teklifin ayrıntılarını da açıklayan Ağaoğlu, "Menajerlerinin onu Çin’e gönderme düşüncesi vardı. Ciddi bir bonservis parası karşılığında gönderebilirdik de ama bunu yapmadık.  Bonservis için 6 milyon euro teklif ettiler, kabul etmedik. Oyuncunun maaşında kulübün imkanları doğrultusunda iyileştirme yaptık ve kalmasını sağladık" ifadelerini kullandı.

"Obi Mikel'in devam etmesini isterdim"

Sturridge ve Obi Mikel'in ayrılıkları hakkında da konuşan Ağaoğlu, "Trabzonspor’da her oyuncunun ayrılışı beni üzer. Ben Obi Mikel’in devam etmesini isterdim, Sturridge’den de farklı bir performans beklerdim. Sturridge’in ayrılmasından ziyade beklediğimiz performansı ortaya koyamaması beni üzdü. Ortama da pek ayak uyduramadı. Koronavirüs konusunda hiçbirimiz tecrübe sahibi değiliz. İnsanların ne şekilde reaksiyon göstereceğini bilemiyorsunuz. Zaten tarihe baktığınız zaman bu tür vakaların 100 yılda bir yaşandığını görürsünüz. O da geldi bizi buldu! Obi’nin gitmek istemesindeki en önemli faktörlerden biri, ailesinin Londra’da yaşaması" diyerek sözlerini noktaladı. (SporArena)

YORUMLAR 10
  • altan 4 yıl önce Şikayet Et
    Yüzyılda bir o da seni bulacak Sn. Ağaoğlu yaşın neredeyse gelmiş yüze
    Cevapla
  • İhtiyar Delikanlı 4 yıl önce Şikayet Et
    Yazık
    Cevapla
  • Ytd 4 yıl önce Şikayet Et
    Adamı ezcem diye uğraşma
    Cevapla
  • küllen yalan 4 yıl önce Şikayet Et
    bu dönemde futbol düşünenmi kaldıda teklif aldın yalanın bu kadarınada pes arkadaş
    Cevapla
  • Bir dost 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne güzel pırıl pırıl gelecek vaad eden bir arkadaş
    Cevapla
  • Kürsad 4 yıl önce Şikayet Et
    Haberi tekrar oku kardesim
    Cevapla
  • Osman 4 yıl önce Şikayet Et
    Sezon başında teklif geldi dedi. Sen doğru oku
    Cevapla
  • Alper ağa 4 yıl önce Şikayet Et
    Okumadan boş yapma .. Sezin başında diyor reis
    Cevapla
  • asd 4 yıl önce Şikayet Et
    gelen teklifin sezon başında olduğu yazıyor tekrar okursan....
    Cevapla
  • Faroz lu 61 4 yıl önce Şikayet Et
    Sanırım algınız zayıf başkan sezon başında olan hadiseden bahsediyor iyi okursanız düşünceniz değişebilir. Tabiki şu günlerde virüsten dolayı küresel panik havası var önce sağlık diyorum gerisi teferruat.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle