Obi Mikel: Başkan paylaşımı sil dedi!

Trabzonspor ile sözleşmesini karşılıklı anlaşmayla fesheden John Obi Mikel, The Athletic'e özel açıklamalarda bulundu ve dikkat çeken sözler kullandı.

Obi Mikel: Başkan paylaşımı sil dedi!
Obi Mikel: Başkan paylaşımı sil dedi!
GİRİŞ 19.03.2020 18:55 GÜNCELLEME 19.03.2020 18:55
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

İşte John Obi Mikel, The Athletic'e yaptığı flaş açıklamalar;

"BAŞKAN PAYLAŞIMI SİL DEDİ"

"Her şey için gerçekten üzgündüler. Başkanla bire bir görüşmem söylendi. Benden paylaşımı silmemi istedi. Ona, bunu yapmayacağımı söyledim. Bu benim fikrim ve böyle düşünüyorum. Özgür bir dünyada yaşıyoruz, konuşma özgürlüğüm var ve fikrimi söyleyebilirim"

"İNSAN HAYATI SÖZ KONUSU"

"Ben de şampiyon olmak istiyordum ama bu noktada önemli olan insan sağlığı. İnsanların hayatı söz konusu. Koronavirüsünün üstesinden gelmek için elimden gelen yardımı yapmaya hazırım. Futbol oynayarak küresel duruma destek verdiğimizi düşünmüyorum. Futbol oynamanın doğru olduğunu düşünmüyorum"

"TRABZONSPOR UMURSAMADI"

"UEFA futbolu erteledi. Türkiye'de neden hala oynanıyor? Hiç doğru değil. Trabzonspor, beni düşünmedi ve umursamadı"

"ÇOCUKLARIMA YALAN SÖYLEDİM"

Trabzonspor'dan haftalık 35 bin pound maaştan vazgeçen Obi Mikel, ayrılık kararı sonrası Chelsea'nin Surrey'deki eğitim sahasının yakınında bulunan evine gittiğini, burada eşi ve iki kızıyla bir araya geldiğini söyledi.: "Kulübe çocuklarımı görmem gerektiğini anlattım. Beni her sabah aradılar, telefonda ağladılar, arkadaşlarının neden oyun günü için gelmediğini, neden sokakta kimseye dokunamadıklarını merak ediyorlardı. Her sabah çocuklarıma yalan söyledim, panik yapmamaları için koronavirüs hakkında hikayeler uydurdum."

"NE GEREKİRSE YAPARIM" DEDİM"

"Eve dönersem rahatlarlardı, bunu biliyordum. Çünkü babalarının evde olduğunu göreceklerdir. Kulübe 'Sözleşmemden vazgeçmeye hazırım. Ailemle birlikte olmak, dünyanın doğru şeyi. Herkesin evde kalması gerekiyor, ne gerekirse yaparım' dedim. Bu hareketim sonrasında ekonomik olarak darbe aldım ama ailem için her kuruşa değer. Çocuklarımı mutlu ve iyiler. Birlikte yaşayacağımızı bilmek; bu virüsü yenebilmemizin tek yolu. Ailenizle evde olmak, ailenize, komşunuza bakmak..."

"BU FEDAKARLIĞI YAPAMAZDIM"

Londra'ya döndüğümde inanılmazdı. Kız arkadaşım bütün hafta İngiltere sınırlarının kapanması ve ülkemize geri dönememe ihtimalim yüzünden paniğe kapılmıştı. Bunun aylarca sürdüğünü düşünün. Aileme yardım etmek için çocuklarımı göremeyecektim! Tanrı onlara bir şey olmasına izin vermedi ama ben orada değildim. Bu fedakarlığı yapamazdım, onları yalnız bırakamazdım.

"TÜRKİYE'DE TEST EDİLMEDİM"

Sarılmadan önce eve gelip duş almak, kıyafetlerimi ve her şeyi değiştirmek zorunda kaldım. Türkiye'de test edilmedim ya da farklı bir kontrolden geçmedim.. Onlara dokunmadan önce doğru şeyleri yaptığımdan emin olmalıydım.

YORUMLAR 15
  • okan 4 yıl önce Şikayet Et
    gitmek için bahaneler..hemde virüsün beşiğine
    Cevapla
  • erkan61 4 yıl önce Şikayet Et
    sanırsın ingilizlerde virüs görülmedi hiç kimse ölmedi çok güvenli bir ülke
    Cevapla
  • Dolap Dereli Sabri 4 yıl önce Şikayet Et
    ya bilader ölmekten korktum ve kactim desene sen suna. 2-3 gündür ne uzatip duruyosun. bu arada alacaklarını almadan gitti helal olsun diyenler, adam ölüm korkusundan vazgecti o paralardan. ayik olun.
    Cevapla
  • M~E~T~İN 4 yıl önce Şikayet Et
    Anlattığı neden doğru olmasın neden illa kendi dediğimiz doğru,karşı illa düşman yapılır anlamıyorum..
    Cevapla
  • Lokman 4 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim gönlüne göre versin
    Cevapla
  • Hakkı 4 yıl önce Şikayet Et
    Olabilir ama abartılı tabi lakin Bazı insanlar böyle anlayışlı olmak lazım ama Türkiye’yi kötülemesi doğru değil. Şimdi İngiltere’de virüsü kaparsan Mikel o zaman ne hesap vereceksin Türkiye’de kalsaydım keşke ailemle diyeceksin mi o zaman acaba
    Cevapla
  • finito giocare 4 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyeyi kötülemiyor adam ts si ve başkanını kötülüyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle