John Obi Mikel: Verdiğim en zor kararlardandı

Trabzonspor ile yollarını ayıran John Obi Mikel, sosyal medya hesabından ayrılık sonrası bir açıklama yaptı.

John Obi Mikel: Verdiğim en zor kararlardandı
John Obi Mikel: Verdiğim en zor kararlardandı
GİRİŞ 18.03.2020 16:36 GÜNCELLEME 18.03.2020 16:36
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Corona virüsü nedeniyle kendisini rahat hissetmediğini söyleyen Nijeryalı John Obi Mikel, “Bu durumda futbol oynamak istemiyorum” demiş, Başakşehir maçı kadrosuna alınmamıştı. Trabzonspor'da yönetim dün 32 yaşındaki yıldızın sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiğini KAP’a bildirdi.

Mikel, ayrılık sonrası sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Nijeryalı futbolcu açıklamasında şu sözlere yer verdi:

"Tüm hayranlarıma destekleri için teşekkür ediyorum. Ayrıca tüm takım arkadaşlarım, teknik ekibim, sağlık ekibim ve malzemecim Ayatabi'ye teşekkür etmek istiyorum. Vermek zorunda olduğum en zor kararlardan biriydi, ama şu anda hepimizin ailelerimize bakması, onlarla zaman geçirmesi ve onları korumamız gerekiyor. "

YORUMLAR 13
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Lig ertelenmeli bence. Yazın euro2020de ertelendi. Sonradan tamamlamak için daha çok vakit . Nisan sonuna kadar oynatmazsın , yerine mayısta bitireceğin ligi Haziran sonunda bitirirsin. Adamların zaten parası var endişelendikleri konu aileleri. Sen oynamaya zorlarsan onlarda çeker gider.
    Cevapla
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    korkup kaçtı
    Cevapla
  • laz 4 yıl önce Şikayet Et
    bir insani korkup isini biraktigi icin yargilayamazsin
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir zahmet ülkeyide terk et
    Cevapla
  • Adem 4 yıl önce Şikayet Et
    Geçmişiyle yaşayan adam
    Cevapla
  • Arif 4 yıl önce Şikayet Et
    Zaten TS ye gelisini hic istemedik. Sturridge gibi sende bitik topcuydun. TS ye gelmeseydin ac kalirdin.Dua et yine.Simdi ulkeyi terk et ve kafana gore korona takil
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle