Ekuban takibe takıldı! 2 kulüp izliyor

Trabzonspor'un son 6 maçında 5 gole direkt katkı sağlayan Ekuban, İtalyan temsilcisi Lazio ve İskoç devi Glasgow Rangers'ı peşine taktı.

Ekuban takibe takıldı! 2 kulüp izliyor
Ekuban takibe takıldı! 2 kulüp izliyor
GİRİŞ 18.03.2020 09:29 GÜNCELLEME 18.03.2020 09:30
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 3. haftasında sol ayak tarak kemiği kırılan ve yaklaşık 2 buçuk ay sahalardan uzak kalan Caleb Ekuban formasına kavuşmasının ardından kısa kısa süreler almış ancak fazla etkili olamamıştı.

Ganalı oyuncu çıktığı son 6 karşılaşmada ise uçuşa geçti! 2 gol, 3 asistlik performans sergileyen 25 yaşındaki forvet, İtalyan ekibi Lazio ile İskoç devi Glasgow Rangers'ı peşine taktı.

1 milyon Euro'ya alındı

İki Avrupa ekibi de Ekuban'ın performansını sezon sonuna kadar takip edecek. Hatırlanacağı üzere önceki sezon 200 bin Euro'ya kiralanan başarılı oyuncu için sezon başında İngiliz temsilcisi Leeds United'a 1 milyon Euro bonservis bedeli ödenmişti.

Yıldız oyuncu bu sezon çıktığı 25 maçta 8 kez ağları sarsarken, 6 da gol pası verdi. Rize ve Gaziantep filelerini havalandıran Ganalı oyuncu, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Yeni Malatya sınavlarında da asist yaptı.(Akşam)

 

 

YORUMLAR 2
  • Asım 4 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe kümeye
    Cevapla
  • sel yaz 4 yıl önce Şikayet Et
    şu fenerbahçe nin içindeki komisyoncular ı ortadan kaldırmak lazım , sn Ali koç acil olarak Ali şeni yakınından uzagından geçirme , tff de bulunan selim soydan ı hangi zihniyet oraya getirdi , adam 10 mılyonluk oyuncuyu 1 mılyona sen 100 binlik oyuncuyu 4 mılyona alıyorsun nasıl bir iş bu . melih demiral gibi oyuncu elinin alyında para kazanamayacağını gören çakallar çocuğu kulüpten uzaklaştırdılar , bu fenerbahçenin futbulcu alımı satımı oluşumunda nmilat olmalıydı , hala appiahı arıyorsak birileri nin hesap vermesi lazım fenere bak birde borçlarına bak ,
    Cevapla