Hüseyin Çimşir: Hesaplaşmayı sezon sonu yaparız

Trabzonspor Teknik Direktörü Hüseyin Çimşir, Yeni Malatyaspor maçı sonrasında yapılan eleştirilere tepki gösterdi.

Hüseyin Çimşir: Hesaplaşmayı sezon sonu yaparız
Hüseyin Çimşir: Hesaplaşmayı sezon sonu yaparız
GİRİŞ 11.03.2020 23:09 GÜNCELLEME 12.03.2020 00:14
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Trabzonspor Teknik Direktörü Hüseyin Çimşir, Yeni Malatyaspor'u deplasmanda 3-1 mağlup ettikleri maçın ardından konuştu.

 

 

Her hafta daha iyi durumda olduklarını belirten teknik adam, "Maçın başından sonuna kadar hak ettik, daha farklı da olabilirdi, pozisyonları değerlendiremedik. Maç eksiğimiz kalktı, lider durumdayız. Bundan sonrası daha zor, rakipler daha farklı bakacak. 2. yarıda 8 maç oynamışız, 20 puan toplamışız, maç başı 2,5 puan ortalamasıyla, 3 gol ortalamasıyla oynayan, maç başı 1 gol yiyen bir takım var. Performans anlamında yukarı çıkıyoruz" dedi.

"HESAPLAŞMAYI SEZON SONU YAPARIZ"

 

 

Trabzon'da kendilerine yapılan eleştirilere tepki gösteren Çimşir, "Oyun bazen tatmin etmeyebilir ama bu zor bir süreç. Bizim artık hesap yapmamız lazım, hesaplaşma yapmamamız lazım. Önce bu sezonu nasıl bitiririz onun hesabını yapalım, hesaplaşmayı sezon sonu yaparız, birbirimizi yeriz ama bu oyunculara destek olsunlar, herkese ihtiyacımız var. Görüyoruz, okuyoruz, bu işler bu kadar kolay değil. Bizim bu dönemde desteğe ihtiyacımız var" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 17
  • harun 4 yıl önce Şikayet Et
    Şu Trabzonspor seyircisi kadar ekabir bir seyirci yok. Yine Şampiyon olamayacaklar kendi kendilerini yiyorlar. Şu takıma destek verin dendikçe adamı yiyorlar ya.
    Cevapla
  • B.Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Gerçekten değişik bir camiayız kendi kendine zarar verme konusunda araştırma yapılsa herhalde Trabzonspor camiası özellikle yerel medya liste başı olur. Bi bırakın adam işini yapsın. Herkes futbol profesörü olmuş.
    Cevapla
  • mahmuthan 4 yıl önce Şikayet Et
    hocam siz işinizi yapın.Biz arkanızdayız.
    Cevapla
  • Kuzu 4 yıl önce Şikayet Et
    Laf üretme icraat üret. Takımın orta sahası top oynayamıyor. Niye oynayamıyor bunu çöz. Ligin en kötü futbol oynayan takımıyız.
    Cevapla
  • adalet 4 yıl önce Şikayet Et
    hey yavrum hey dünkü cocuklarda konuşur olduya şu türk futbolunda yıllar önceden bitdi zaten herşey daha neyin nesi bu caba boş boş konuśan cok kişi ler var
    Cevapla
  • TS'li 4 yıl önce Şikayet Et
    ne diyon hacı?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle