Guilherme: Trabzonspor'a şampiyonluk için geldim

Trabzonspor'un flaş transferi Guilherme, büyük bir takıma geldiği için mutlu olduğunu söyledi.

Guilherme: Trabzonspor'a şampiyonluk için geldim
Guilherme: Trabzonspor'a şampiyonluk için geldim
GİRİŞ 31.01.2020 10:43 GÜNCELLEME 31.01.2020 10:45
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Ara transfer döneminin kapanmasına sayılı saatler kala Trabzonspor'dan çok konuşulacak bir hamle geldi. Bordo-mavililer daha önce Beşiktaş'ın da gündeminde olan Yeni Malatyaspor'un yıldızı Guilherme ile anlaştı.

 

 

Sağlık kontrolünden geçmek üzere Trabzon'a gelen Brezilyalı oyuncunun transferi, bir süre önce erteleme krizi yüzünden atışan iki kulübü bir kere daha karşı karşıya getirdi. Trabzonspor Kulübü, sözleşmesinde "40 bin avroya serbest kalır" maddesi bulunan 28 yaşındaki Brezilyalı oyuncuyu, düşük maliyeti sebebiyle kaçırmak istemedi ve teknik direktör Hüseyin Çimşir'in de onayıyla 2,5 yıllığına renklerine kattı.

FIFA'YA ŞİKAYET

 

 

Ancak Yeni Malatyaspor cephesi bordo-mavililerin bu hamlesine sert tepki gösterdi. Yapılan yazılı açıklamada "Trabzonspor, sözleşmeli futbolcumuzla kulübümüzün izni olmadan görüşmeler yapmıştır. Oyuncumuzun ayartılması futbolun yazılı kuralları dışında ahlakına da uymamıştır. Her bulduğu fırsatta dürüstlükten, futbol ahlakından bahsedenlerin günü kurtarmak adına yaptıkları, büyük camiamız tarafından hiç bir zaman unutulmayacaktır. FIFA kurulları önünde Malatyaspor camiasının hakkı korunacaktır" ifadeleri kullanıldı.

Beşiktaş, maddi imkânsızlıklardan dolayı Guilherme'nin transferini bitirememişti.

ŞAMPİYONLUK İÇİN GELDİM

Trabzonspor'un flaş transferi Guilherme, büyük bir takıma geldiği için mutlu olduğunu söyledi. Brezilyalı oyuncu "Trabzonspor'u şampiyonluk için tercih ettim" diye konuştu.

40 BİN EURO

Bonservisi İtalyan ekibi Benevento'da bulunan Guilherme'nin BTC Yeni Malatyaspor ile yapılan kiralama sözleşmesinde 150 bin avroluk çıkış maddesi vardı. Ancak Guilherme'nin menajeri Rabalinho'nun bu rakamı 40 bin avroya indirdiği belirtildi.

KAYNAK: TÜRKİYE
YORUMLAR 16
  • Dede 4 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş almaya kalktı Para yetmeyince iş yattı hiç kimse sesini çıkarmadı. O etik oluyordu, Trabzonspor yapınca olmuyor. Neden KORKUYORSUNUZ. DAHA DEĞİL, DAHA O KADAR BÜYÜK OLMADIK.
    Cevapla
  • mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    anadolu klupleri trabzonspor dan aldiklari bedelsiz veya az bedelli futbolcuları unuttu galiba..transferde onlara hep yardımcı oldu..
    Cevapla
  • Yiğido 4 yıl önce Şikayet Et
    Ağlayanın malı gülene hayretmez beyler Trabzon büyük Bi hata yaptı.
    Cevapla
  • atacan 4 yıl önce Şikayet Et
    Malatya spor en kaliteli oyuncusu ama sezon başında futbolcuyu adeta zorla aldı istemezlikle futbolcu kendi Türkiyeden başka yerde oynamamak için malatyaya bastırdı. e sende bu futbolcuyu kaliteli geçen yılda istediler sözleşmesini alıp şimdi satacak para kazanacaktın . ardından feryat işe yaramaz. Trabzonda önce Malatya anlaşmadığı için bu aralar yaptığı gibi saçma egolu kararlar alıyor hayırlısı, Malatya batmaz .
    Cevapla
  • Mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonlulara bu lafları etmeyin ya. Adamlar dürüstlük ve doğruluk timsali. Ha bir de , bir otobüs dolusu insana silah sıkan insanlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle