Trabzonspor'dan sürpriz transfer!

Trabzonspor, BtcTurk Yeni Malatyasporlu Guilherme ile prensip anlaşmasına vardı. Yıldız futbolcu imza için Trabzon'a gitti.

Trabzonspor'dan sürpriz transfer!
Trabzonspor'dan sürpriz transfer!
GİRİŞ 30.01.2020 09:43 GÜNCELLEME 30.01.2020 11:06
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

Trabzonspor, ismi bir süredir Beşiktaş ile anılan ancak transferi gerçekleşmeyen Yeni Malatyasporlu Guilherme için devreye girdi ve transferi bitirme aşamasına geldi.

Takımın başına Hüseyin Çimşir'i getiren Bordo-Mavililer, Guilherme'nin bonservisi için Benevento ile de anlaşmaya vardı. Trabzonspor Kulübü oyuncuyu sabahın erken saatlerinde Trabzon'a getirdi. Bugün son bir görüşme daha yapacak olan Bordo Mavililer oyuncuyu KAP'a bildirecek. 

Guilherme, bu sezon oynadığı 26 resmi karşılaşmada 7 gol atarken 6 da asist yaptı.

 

 

YORUMLAR 45
  • Malatyalı memet 4 yıl önce Şikayet Et
    Malatyaspor süper ligde olmadığı zaman trabzonsporu takımımız görüyorduk yinede öyle ikinci takımımız eniyi transferlere layık gönül isterdiki bir futbolcu için iki camia birbirine incimesin kulüpler baki yönetim tenik heyet fulcu geçicidir trabzona hayırlı olsun adil başkanım meyve veren ağaç taşlanır sen ve ekibine başarılar yüzümüzü güldürüyorsunuz sağolun devam başkanım pötürgeliye yakışanı yap şampiyonlukda anadoludan çıksın ama sivas ama trabzon yerli futbolcu kardeşlerimize yer verilsin vesselam
    Cevapla
  • Fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    Yildiray yorumunda bike ayrımcılık yapıyorsun. Geçen yıl Trabzonun hiç sampiyonluk şansı olmadı. Bu yıl ise ligde 4 puan farkla lider olan, daha hiç penaltı almamış ve her hafta hakemler tarafından farklı şekilde doğranan sivasspor dan hiç bahsetmemişsin. Sizin sivas hazımsızlığınız sürdükçe anadolu sampionlugundan falan bahsetmeyin. Sizin için varsa yoksa hak etse de etmese de Trabzon vardır.
    Cevapla
  • Yıldıray 4 yıl önce Şikayet Et
    Tebrik ederim arkadaşım.Kesinlikle katılıyorum.Camiayaya gelen baskan ve yöneticileri biz seçemiyoruz.Trabzonsporlu olarak Malatyasporlu kardeşlerimizi sevgiyle kucaklıyorum. Bu sene hakkıyla bir sezon olacaksa Şampiyon Trabzonspor veya Başakşehir olmalı.Ama gecen sene başına geleni gördünüz.Umarim hakkaniyetli bir lig olur.Inanmadigim icin yillardir Lig tv almıyorum.Kendileri calip kendileri oynuyo çünkü.
    Cevapla
  • Bakulu 4 yıl önce Şikayet Et
    Nwakemenin yerine oynayıp fenerede gol atarsin inşallah bir hafta da onu konusurlar
    Cevapla
  • Arkadaş 4 yıl önce Şikayet Et
    değmez yabancı futbolcu için birbirinizi kırmaya bu oyunlara gelmeyelim bu futbolcu için hiç değmez
    Cevapla
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Yorumlara bakıyorumda insanlarımız gerçekten konudan habersiz cahilce yorum yapıyor. Kimse de demiyor ki ts Malatya'nın futbolcusunu ayartmış. YAzık Anadolu kulüplerinin hakkı yeniyor. Malatyaspor'un açıklamasını da yayınlasaydınız ya sayın editör...
    Cevapla
  • Gudor 4 yıl önce Şikayet Et
    Dengeleri değiştirecek bir transfer...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle