Trabzonspor'dan 'harcama limiti' açıklaması

Trabzonspor Kulübü resmi internet sitesinden harcama limiti hakkında açıklamada bulundu.

Trabzonspor'dan 'harcama limiti' açıklaması
Trabzonspor'dan 'harcama limiti' açıklaması
GİRİŞ 10.01.2020 19:41 GÜNCELLEME 10.01.2020 19:57
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Trabzonspor Kulübü, harcama limitleri üzerine yeni bir açıklamayı resmi internet sitesinden yayınladı. İşte o açıklama;

"Kulübümüz, kuruluşundan bugüne kadar her zaman hukukun, adaletin ve kuralların tarafında olmuş ve herkes için bu değerleri savunmuştur. Trabzonspor Kulübü olarak hiçbir zaman kendimiz için istemediğimizi bir başkası için de istemedik.

Bu doğrultuda; kamuoyunda "harcama limitleri" olarak bilinen uygulama ile ilgili görüşümüzün de duruşumuzun da aynı değerlerin çerçevesinde olduğunu bir kez daha hatırlatmak isteriz.

Nasıl ki limitlerin %30'dan 40'a çıkartılmasına prensip gereği itiraz ettiysek yine son günlerde konuşulan "harcama limitlerinin esnetilmesi"ne yönelik girişim ve söylemlere de aynı sebepten dolayı şiddetle karşı çıkıyoruz!

Türkiye Futbol Federasyonu ve kurullarının kendi koydukları ve tüm futbol ailesinin sezon başında kabul ettiği kurallardan ve bu kuralların edimlerinden asla taviz vermeyeceğine olan inancımız tamdır. Bu vesile ile "harcama limitlerinin esnetilmesi" konusunda yaşanan süreci yakinen takip ettiğimizi ve herhangi bir kuraldışılığa kesinlikle izin vermeyeceğimizi kamuoyuyla paylaşırız."

 

 

YORUMLAR 9
  • Serkan 4 yıl önce Şikayet Et
    Tabi bana da devletin bütün imkanları seferber edilse ben de bu açıklamayı yaparım. Devlet sizin borçları kapatsın, Avrupa'ya gidin diye sponsor olsun. Siz de diğer takımların kuyusunu kazmak için uğraşın. Fitne fesat peşinde olun. Gün gelir hesap döner. Sıktınız.
    Cevapla
  • Serkan 4 yıl önce Şikayet Et
    Orhan Aydın bankalar birliğiyle anlaşma yapanlar bu yıl konuşsun bakalım. Bu yıl geri ödemeniz yok nasılsa. Önümüzdeki yılda geri ödemeniz başlayıp sıfır transfer bütçeniz olduğunda bakalım konuşabilecek misiniz? O zaman kimin ağladığını gayet iyi görürüz.
    Cevapla
  • Orhan Aydın 4 yıl önce Şikayet Et
    Serkan senin takımını da adam gibi yöneteydi de idarecilerin seni bu kadar ağlatmasalardı ha bu arada dere gecerken at değişmez adil mücadele istiyorsan sene başında koyduğun kurallara uyacaksın ha bu arada Trabzonlu değilim. Adamlar haklı biraz utan
    Cevapla
  • ...61 4 yıl önce Şikayet Et
    Attığı twiti buraya atmama gerek yok googledan ufak bir araştırmayla kolayca bulursun zaten. Madem ki iftira atmak günah o zaman günah işlemeyi bırak istersen.
    Cevapla
  • ....61 4 yıl önce Şikayet Et
    serkan sen hem iftiraci hemde yalancisin oyle bir sey yok Bakalim bi sonraki yorumuna Hangi marifetini gosterecen..eyer durustsen o twiti at burayada gorelim
    Cevapla
  • Serkan 4 yıl önce Şikayet Et
    ...61 ortada iftira falan yok. Bizzat Trabzon belediye başkanı twitterdan açıkladı zaten.
    Cevapla
  • ....61 4 yıl önce Şikayet Et
    iftira atmak gunahtir serkan efendi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle