Ağaoğlu oyuncuların lakaplarını açıkladı

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu gündeme dair açıklamalarda bulundu ve takımının formundan memnun olduğunu söyledi.

Ağaoğlu oyuncuların lakaplarını açıkladı
Ağaoğlu oyuncuların lakaplarını açıkladı
GİRİŞ 22.10.2019 14:09 GÜNCELLEME 22.10.2019 14:10
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu gündeme dair açıklamalarda bulundu ve takımının formundan memnun olduğunu söyledi. Ağaoğlu ayrıca oyuncularının lakaplarını da açıkladı.

 

 

İşte o sözler...

"Karakter olarak çok güçlü bir takımız. Transferlerimiz kısa sürede takımdaşlığa adapte oldular. Geçen bir yorum okudum, bizde formsuz oyuncu olabilir ama savaşmayan bir oyuncu yok. Yabancı transferi konusunda istediğiniz yabancıyı getirirsiniz para konuşur ama olay daha sonra başlıyor. Takım yapmak için başka faktörlere ihtiyaç var. İki sene önceki Sosa'ya bakın bugünkü lakaba bakın Sosa Maestro, Obi legend, Sörloth Kuzeyin Kralı veya buz adam, Nwakaeme beyin. Çok iyi takım oluşturdular. Bir aile görüntüsü var. Dikkatlerden kaçmasın eğer maddi disiplini sağlayamasaydık kopuklukların önüne geçemezdik, bugüne kadar iyi geldik umarım devamı gelir"

 

 

- Sosa: Maestro
- Obi Mikel: Legend
- Sörloth: Kuzeyin Kralı, Buz adam
- Nwakaeme: Beyin

SÖRLOTH FORMU YAKALADI

"Bugünkü Sörloth'a bakın nasıl oyuncu olduğu ortada. Kuzayin Kralı'nın yanında buz adam da diyoruz ona. Oyuncu alırsınız ama oynatmak var. Obi Mikel kolay atlattı mesela"

YORUMLAR 3
  • 61Orhan 4 yıl önce Şikayet Et
    Sayin baskanim. Ben bugune kadar takimla senin kadar ilgilenen baskan gormedim. Asagi yukari onun uzerinde baskan gordum. Mustafa gunaydinda dahil olmak uzere. Siz gercekten takimin kaptani gibi ilgi alaka gosteriyorsunuz. Yonetim olarakta cok basarili buluyorum. Secmis oldugunuz ekip mukemmel. Unal hoca zaten trabzon icin bir karekter. Hocamiz zaten bizim icin tam bir ideal kisilik. Oyuncu arkadaslarda elinden geleni yapiyor. Belki zamanla degisiklikler olacak giden olacak gelen olacak. Ama bu sistem kalici olmali bence. Sizi ve o camiadaki tum insanlari cani gonulden kutluyorum. Sezon sonu allah hepimizi guldurur insallah. Buna cok ihtiyacimiz var.
    Cevapla
  • alpagu 4 yıl önce Şikayet Et
    ya kardeş aynı duyguları paylaşıyoruz, aynen imzamı atıyorum yorumunun altına
    Cevapla
  • Horoz 4 yıl önce Şikayet Et
    Hep iyi çıkışlar yakalıyorlar ama ikici devre dökülürler yine
    Cevapla