Trabzonspor Avusturya'da beraberliğe abone

Trabzonspor hazırlık maçında İtalya'nın Hellas Verona takımıyla 1-1 berabere kaldı.

Trabzonspor Avusturya'da beraberliğe abone
Trabzonspor Avusturya'da beraberliğe abone
GİRİŞ 29.07.2019 20:48 GÜNCELLEME 29.07.2019 20:53
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Trabzonspor, hazırlık maçında İtalya'nın Hellas Verona ekibiyle 1-1 berabere kaldı. Verona'nın golünü 28. dakikada Miguel Veloso atarken Trabzonspor'un sayısını 80. dakikada Kerem Baykuş kaydetti.

Bordo-mavili ekip Avusturya kampında yaptığı 4. hazırlık maçında da berabere kalmış oldu. Trabzonspor ilk maçta Macaristan ekibi Szombathelyi ile 0-0, ikinci maçında Alman Hoffenheim ile 3-3, üçüncü maçında İtalyan Parma ile 2-2 berabere kalmıştı.

Bu maçla birlikte Avusturya'daki kamp çalışmalarını tamamlayan bordo mavililer, Trabzon'a dönecek ve 2 Ağustos'ta Trabzon'da yeniden çalışmalara başlayacak.

NOVAK İLK KEZ

Trabzonspor’da sakatlığı nedeniyle Avusturya kampında oynanan ilk üç hazırlık maçında forma giyemeyen sol bek oyuncusu Filip Novak, tedavisinin tamamlanmasının ardından Verona maçında ilk 11’de sahaya çıktı.

 

EKUBAN SİFTAH YAPTI

Afrika Uluslar Kupası’nda mücadele eden ve Avusturya kampına gecikmeli olarak katılan Trabzonspor'un forvet oyuncusu Caleb Ekuban, Verona maçının kadrosunda yer aldı. İkinci yarıda oyuna dahil olan Ganalı oyuncu, yeni sezon öncesi ilk maçına çıktı.

KARAMAN'DAN GENÇ AĞIRLIKLI KADRO

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, Avusturya kampındaki son hazırlık maçında Verona karşısında ağırlıklı olarak genç oyunculara görev verdi. Karaman’ın İtalya ekibi karşısında sahaya çıkardığı 11’de yeni transferlerden Doğan Erdoğan, Ahmet Canbaz, Nemanja Andjusic ve Donis Avdijaj da yer aldı.

YORUMLAR 1
  • Kemal 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne fırtına ha
    Cevapla