Resmen açıklandı! Tüm borçlar yapılandırıldı

Trabzonspor, mevcut borçlarını 5 yıl vade ile yapılandırdığını borsaya bildirdi.

Resmen açıklandı! Tüm borçlar yapılandırıldı
Resmen açıklandı! Tüm borçlar yapılandırıldı
GİRİŞ 28.06.2019 18:48 GÜNCELLEME 28.06.2019 18:51
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Trabzonspor, Aktif Bank, Halkbank, Denizbank ve Ziraat Bankasından oluşan konsorsiyum ile mevcut finansal borçlarını 2 yıl anapara ödemesiz olmak üzere 5 yıl vade ile yapılandırdığını açıkladı.

 

Trabzonspor'un KAP açıklaması şu şekilde:


Şirketimiz, Aktif Bank, Halkbank, Denizbank ve Ziraat Bankasından oluşan konsorsiyum ile mevcut finansal borçlarımızı 2 yılı anapara ödemesiz olmak üzere 5 yıl vade ile yapılandırmıştır. 

Hem kulübümüz hem de Türk Futbolu için hayırlı olmasını dileriz.

Kamuoyunun bilgisine sunulur.
 

YORUMLAR 13
  • HAFIZ YAŞAR 4 yıl önce Şikayet Et
    Futbol kulüplerine yapılan neden halka yapılmıyor başkanım toplumun yarısından fazlası borç batağında acilen bi yapılandırma yapılmalı piyasa çok kötü durumda başkanım SAYGILARIMLA
    Cevapla
  • asad 4 yıl önce Şikayet Et
    yeter ya bu klupleri beslediğiniz garibanı besleyin
    Cevapla
  • memur 4 yıl önce Şikayet Et
    futbol izlemeyin, forma almayın, ne yaptılarda bu kadar borçları var ve yapılandırıyorlar. tek dertleri daha fazla kazanmak , doymak bilmiyorlar hep daha fazla.... kimin parasıyla??? biz verecezki onlar lüks içinde yaşasınlar. bir maç bileti ne kadar ??? bakın maça gidenlerin yüzde yetmişbeşi çocuklarına o kadar para verip ayakkabı almazlar. bir memurun 20 senede hak ettiği ikramiyeyi bir futbolcu bir maçta alıyor. futbola bir kuruş vermem.. veremem
    Cevapla
  • Öğrenci 4 yıl önce Şikayet Et
    Neden öğrencilerin borçlarına bir şey yapmıyorsunuz reisim. Varsa yoksa şirketler ve futbol kulüpleri.
    Cevapla
  • Faruk Aygun 4 yıl önce Şikayet Et
    iki yil sadece faiz odenecek dogru ama sonraki uc yil hem faiz hem ana paradan odeme yapilacak. boylece borclar bes yilda odenmis olacak. ayrica en onemlisi, hicbir futbolcu , kulup yada managere borc kalmadi, hepsi kapandi. uefa ile basimiz derde girmez artik. bundan sonra artik akilli hareket edip, paralari har vurup harman savurmamak lazim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle