Ağaoğlu'ndan Yusuf ve Abdülkadir açıklaması

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, 44. Olağan Divan Kurulu'nda birçok önemli açıklamaya imza attı.

Ağaoğlu'ndan Yusuf ve Abdülkadir açıklaması
Ağaoğlu'ndan Yusuf ve Abdülkadir açıklaması
GİRİŞ 15.06.2019 15:08 GÜNCELLEME 15.06.2019 17:59
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Ahmet Ağaoğlu, Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür'e gelen teklifleri açıklarken, UEFA'nın kararlarına da değindi. Ağaoğlu, olası bir men cezasında CAS'a başvurarak cezayı çevirebileceklerini söyledi.

 

 

Trabzonspor Başkanı'nın açıklamaları şu şekilde;

"BÖYLE BİR RİSKİ ALAMAYIZ"

 

 

"Trabzonspor'un bütçesini aşarak transfer yapması demek, UEFA'dan bir yıl men cezası almak anlamına gelir, böyle bir riski alamayız"

"MEN CEZASI GELİRSE..."

"UEFA'nın disiplin kuruluna yazdığı yazıda '5 milyon euro zararla gelmelerine rağmen Avrupa kupalarında oynamaları uygundur' şeklinde karar var. Men cezası verilmesi durumunda itiraz yolumuz açık. Böyle bir durum olacağına inanmıyorum, Allah korusun. Ancak gerçekleşirse, 1 hafta içinde CAS'a itirazda bulunup, bu kararı geri çevirebiliriz."

"160 MİLYON EURO BİLE VERSENİZ SATMAYACAĞIM!"

"Benim kulübümün borcu 160 milyon Euro. Monaco ve Lille'e de bunu söyledim. Her bir oyuncu için bu parayı verseniz bile Yusuf ile Abdülkadir'i size satmayacağım dedim. Yusuf ve Abdülkadir'i asla sıradan oyuncularmış gibi satmayacağız. Onlar bu ülkenin en değerli oyuncuları. Onları satmak, Türk futboluna ve ekonomisine ihanet olur."

"GENÇ FUTBOLCULARIMIZ KAHRAMAN OLDULAR"

"Genç oyuncularımız, kulübün ekonomisini kurtaran kahramanlar oldu. Ülke insanının futbola bakışını değiştirdiler. 800-900 milyon liralık borç, ödenemez bir borç değildir."

"BÜTÜN TÜRKİYE, ARDA'YI KONUŞTU"

"3-1'lik Galatasaray maçını hatırlıyorsunuz. O maçı kazansaydık şampiyon oluyorduk. Galatasaray'ı tebrik ettik ama hakemler o maçı katletti. Biz o maçı kaybettik ama bütün Türkiye 17 yaşındaki Arda'yı konuştu."

"EVET! 'ÇOLUK ÇOCUKLA' ŞAMPİYON OLACAĞIZ"

"20 tane yerli futbolcumuz var. Kamil Ahmet Çörekçi hariç 19'u altyapımızdan ve Trabzon'un amatör takımlarında gelen kardeşlerimiz. 'Şampiyonluğu çoluk çocukla mı kazanacaksınız?' diyorlar. Evet, biz şampiyonluğu çoluk çocukla kazanacağız."

YORUMLAR 29
  • Osmanlı torunu 4 yıl önce Şikayet Et
    Trabzon da büyük kulüp tabiki.. Ama üst seviyelere çıkmak için Avrupa da büyük takımlarda oynamaları gerekir.. Milan inter gibi takımlar da bile oyuncular.. Barcelona real Madrid gibi takımlara gidiyorlar.. Kendileri diyorlar üst seviyeye çıkmam için bu şarttı.. Mbappe bile şimdiden diyor ki yeni bir meydan okuma ve tam sorumluluk.. Bu sene kalsa bile seneye o bile kalmayacak.. Yusuf ve abdulkadir i düşünüyorsan göndermemek hem o gençlere hem Türkiye ye ihanettir.. Yerinde satmakla gelişmez.. Türkiye de kalıpta yıldız olan var mı.. Ama gidipte Avrupa ve dünyanın takdir ettiği Türk oyuncularımız var.. Nihat cengiz Tugay Emre arda ozan Melih vsvsvsvs
    Cevapla
  • bayirbucak 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir gs li olarak derimki ts bunlari 1 sene daha bekletip toplamda 40 milyon euroya satmali
    Cevapla
  • Emrah 4 yıl önce Şikayet Et
    Ya oyuncu gitmek istiyorsa?
    Cevapla
  • Levrok 4 yıl önce Şikayet Et
    bu adam futbolculari tanimiyor. Sen satmazsin, oyuncu bilerek 1-2 sezon kötü oynar ve istedigi kulübe belese gider. Elinden imkan varken Yusuf u sat, sonra 2 sene sonra Abdülkadir i sat. Ve yetistirmeye devam et.
    Cevapla
  • xyz 4 yıl önce Şikayet Et
    150 tane futbolcu satmış tecrübe konuşuyor
    Cevapla
  • Zekeriya 4 yıl önce Şikayet Et
    Iki sene oynamayan futbolcuyu kimse almak istemez.Bizim cocuklar öyle bir ihanet yapmazlar.
    Cevapla
  • İbrahim ak 4 yıl önce Şikayet Et
    Asıl satmaman türk futboluna ihanet
    Cevapla
  • Zekeriya 4 yıl önce Şikayet Et
    Hangi akla hizmet bu? Sampiyon olmak isteyen takim kaliteli futbolcularini satmaz kalitelilerini almaya calisir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle