Hugo Rodallega yol ayrımında!

Trabzonspor yönetimi sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Hugo Rodallega'ya yıllık 1 milyon Euro'luk teklif yaptı. Yılda 1.6 milyon Euro kazanan Hugo Rodallega'nın bu teklife sıcak bakmadığı ve ayrılmayı düşündüğü öğrenildi.

 Hugo Rodallega yol ayrımında!
Hugo Rodallega yol ayrımında!
GİRİŞ 12.04.2019 13:28 GÜNCELLEME 12.04.2019 13:35
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Trabzonspor'da hali hazırda 1.6 milyon Euro alan Hugo Rodallega'ya yönetim 1 milyon Euro önerdi. Bordo-mavili ekibe geldiğinde aldığı rakam 6.4 milyon TL'ye denk gelen Kolombiyalı oyuncu için yönetim benzer bir rakamı gündeme getirdi. Hugo Rodallega'nın maaşında istenen bu indirime yanaşmadığı ise gelen bilgiler arasında.

 

 

2016-2017 sezonunun devre arasında Akhisar Belediyespor'dan transfer edilen Hugo Rodallega, bu sezon bordo mavili formayla 30 maçta 13 gol atıp, 3 asist gerçekleştirdi.

Atletico Nacional ile görüşüyor

 

 

Bu arada Trabzonspor'dan gelen indirim teklifini kabul etmeyen Hugo Rodallega'nın ülkesinin takımlarından Atletico Nacional ile görüşme halinde olduğu öğrenildi.

YORUMLAR 4
  • Serdar 5 yıl önce Şikayet Et
    Hemen gitsin, rodallega şampiyon yapacak forvet olmaz. Çok hantal
    Cevapla
  • Hakan 5 yıl önce Şikayet Et
    1 milyon euro = 6,58 Milyon lirayı beğenmeyip burun kıvırıyorlar. Ayda 548.000 lira yapar. Günde 18.000 Lira yapar. Çok para bu be...! Çuvalla para veriyorsunuz... Bunlara bir günde verdiğiniz paranın daha azı ile 1 ay çalışacak yerli gençleri bulup oynatın daha iyi...
    Cevapla
  • B.Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Önemli bir kayıp Trabzonspor için fakat mali yapıyı düzeltmek en önemli öncelik.
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Yabancinin umurundami onlar sadece parayi düsünüyorlar,,bu saatten sonra yararin olmaz bas git roda
    Cevapla