'Evinden aldıracağım' dediği taraftarla buluştu

Yeni Malatyaspor maçının ardından yediği goller nedeniyle ağır eleştirilen Trabzonspor kalecisi Onur Kıvrak, Faroz Mahallesi'nde taraftarlarla buluştu.

'Evinden aldıracağım' dediği taraftarla buluştu
'Evinden aldıracağım' dediği taraftarla buluştu
GİRİŞ 12.11.2018 16:55 GÜNCELLEME 12.11.2018 16:58
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

Trabzonspor'un kalecisi Onur Recep Kıvrak, Trabzon Havalimanı'nda tartıştığı ve "Sizi tanıyorum. Tek tek evinizden aldıracağım" dediği taraftarlarla dün Faroz Mahallesi'nde buluştu.

 

 

BANA KÜFÜR EDEMEZSİN

Taraflar olayı tatlıya bağlarken Onur, "Malatya maçında iğne ile sahaya çıktım. Bu takım için her türlü fedakarlığı yapıyorum. Ekmek yediğim yere ihanet etmem. Bana küfür edemezsiniz" dedi.

 

 

Bunun sonrasında Onur ile taraftar arasındaki kırgınlık sona erdi.

YORUMLAR 37
  • Bordo-Mavi 5 yıl önce Şikayet Et
    İnsanlar hata yapabilirler taraftarla buluşması ve olayın tatlıya bağlanması güzel olmuş. Olayın başka bir boyutu yoksa Onur Trabzon da futbol hayatının son gününe kadar kalmalıdır. Profesyonelsen küfüre eyvallah diyeceksin diyenleri esefle kınıyorum(saçmalamayın!).
    Cevapla
  • TürkMücahid 5 yıl önce Şikayet Et
    trabzonlu olmayıp TrabzonSPOR'a gönül vermiş biri olarak bende, Burak ve Onur'a yapılanlara katılmıyorum! Ya her maç kazanılacak diye bir kural mı var? yenilirsin, yenersin. Bir de yersin yedide yersin. İYİ GÜNDE TAKIM BURAYA , BURAYAA, kötü günde tukaka ! O futbolcu zevk mi alıyor yenilince, gol yiyince, gol kaçırınca? 20tl ver maça gir, işler yolunda gitmedi mi BAS KÜFÜRÜ , cehalet ve ahlaksızlık böyle bir şey işte..! Onur ve Burak kardeşim sizlerde artık bu saatten sonra ekmeğinizi başka takımlarda arayın, benim içinde küçültülmüş "trabzonSPOR" bitmiştir.
    Cevapla
  • B.Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Onurun tek başına kurtardığı onca maç var. Ayrıca küfür hiçbir şekilde mazur görülemez.
    Cevapla
  • selim 5 yıl önce Şikayet Et
    çok meraklıysan evden çıkamayan bir hastayı evinden aldır, gezdir lüks arabanla, sonra da evine bırak. hem sevaba girersin artist.
    Cevapla
  • reis 5 yıl önce Şikayet Et
    onurun yalanlarını çok dinledik öyle maçlar verdi ki sormayın malatya macındaki yedigi 1-2 goller yenirmi hayatta yenmez daha ne konuşuyor seyirci bara verip maca giriyor onuda hesap et onur bey hep bana deme
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle