Başkan canlı yayında iki transfer açıkladı!

Trabzonspor'un 51. yıl kutlama töreninde TRT Spor'a konuşan Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, canlı yayında iki transferi açıkladı.

Başkan canlı yayında iki transfer açıkladı!
Başkan canlı yayında iki transfer açıkladı!
GİRİŞ 29.07.2018 19:54 GÜNCELLEME 29.07.2018 21:06
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Başkan Ahmet Ağaoğlu, görüşmelerin sürdüğü İranlı Majid Hosseini transferinde mutlu sona ulaştıklarını söylerken Lorient takımının 28 yaşındaki Senegalli stoperi Zargo Toure'yi transfer ettiklerini de sözlerine ekledi.

''PREMIER LİG ŞALTERİ İNDİRİNCE DAHA DA ALACAĞIZ''

 

Trabzonspor Başkanı, transfer hakkında "Hosseini'de 15 gün süren bir sorun vardı, o sorun bugün ortadan kalktı. Kulübünden çıkış belgelerini aldık. Kısa sürede açıklayacağız transferi. Bu gece yarısı bir diğer stoperimiz gelecek. Zargo Toure geliyor. Bir stoper transferi daha olacak. 1-2 gün sonra başka pozisyonlara da transferlerimiz olabilir. İngiltere'de transfer sezonu kapansın, fazla para isteyenler ortada kalksın, zaman bizim lehimize işliyor. Premier Lig şalteri kapatsın, ondan sonra fiyatlar kendiliğinden yarı yarıya düşecek. Ondan sonra oradan alıp yolumuza devam ederiz." sözlerini kullandı.

''OLCAY İÇİN GÜLÜYORUM''

Ahmet Ağaoğlu, Olcay Şahan'ın takımdan ayrılacağı dedikoduları hakkında ise "Olcay Şahan transfer söylentilerine gülüyorum." cevabını verdi.

YUSUF VE ABDÜLKADİR...

Transfer döneminin gözde isimleri Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür'ün son durumunu da belirten başkan, "Yusuf ve Abdülkadir için telaffuz edilen rakamlar 12-17 milyon euro civarında. Ben onların değerini bulduğunu düşünmüyorum. Önümüzdeki sezondan sonra belki düşünülebilir." dedi.

YORUMLAR 7
  • yav bu nedu 5 yıl önce Şikayet Et
    Nerden bulaysunuz ha bu isimleri kimdu ha bu usaklar
    Cevapla
  • efe 5 yıl önce Şikayet Et
    Samsun maçını izledik. Sosa bu takıma yük.. oynatmayın Taka lara kiralayın daha iyi .. 2. yarı gençlerin mücadelesi süper güvenin gençlere boşa para harcamayın.
    Cevapla
  • DEMEZEMEZEMZEM 5 yıl önce Şikayet Et
    Sayin Agaoglu, objektif bir degerlendirme yapsaydiniz, ozaman ne Yusuf un nede Abdülkadir in okada para etdigini görürdünüz, en azindan bugün. U19 Avrupa Sampiyonasi maclarini izlemis biri olarak farki gördük. Eger Abdülkadir 20 ediyorsa, Fransanin gencleri ileride 200 milyon eder.
    Cevapla
  • 9.köyün delisi 5 yıl önce Şikayet Et
    fransa nın gençleri zaten 200 milyonu görüyor. pogba , mbappe ne kadar bir bak istersen. biz millet olarak ne marka çıkartabiliriz, ne de Allah vergisi yetenekleri sizin gibiler yüzünden parlatabiliriz. bu ne aşağılık psikolojisidir.
    Cevapla
  • kadir 5 yıl önce Şikayet Et
    bu transferlerle trabzon küme düşer benden demesi.
    Cevapla
  • şikebahçe 5 yıl önce Şikayet Et
    Hahaha
    Cevapla
  • ismail Hakkı 5 yıl önce Şikayet Et
    sen ne biliyonda konusuyosun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle