Gözyaşları ve acı sözleriyle veda etti!

Trabzonspor'un Kayserispor'u 4-0 yendiği maçta Trabzonspor başkanı olarak son maçına çıkan Muharrem Usta, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Gözyaşları ve acı sözleriyle veda etti!
Gözyaşları ve acı sözleriyle veda etti!
GİRİŞ 07.04.2018 19:59 GÜNCELLEME 07.04.2018 20:00
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Gözyaşlarını tutamayan Muharrem Usta, ''İnsanlar gelip geçiyor. Trabzonspor'a nice başkanlar geldi, gitti. Gece gündüz çalıştık burada. Abdülkadir'i hatırlıyorum. Beni bugün en çok duygulandıran şeydi. Bugün burada çok büyüdü, artık başka bir levele geçti. Onlar benim çocuklarım gibi. Abdülkadir, Yusuf var artık. Gökdeniz ve Fatih'ten sonra eksikliğimizdi.'' sözlerini kullandı.

"GELECEKLE İLGİLİ BİR UMUT GÖRMÜYORUM"

 

 

Gelecekle ilgili bir umut görmediğini anlatan Usta, “Bu duygusallığımın sebebi; başarabilirdik, ama onlar aklıma gelince çok hüzünleniyorum. Bugün aslında ben bunu kongre salonunda tekrar gördüm. Bu seviye, bu hakaret üslupları, bu aşağılamalar devam ettiği sürece ve bu kişilerin Trabzonspor’u bundan sonra yönetmek gibi bir talepleri varsa, bunların da karşılığı varsa benim için bundan sonrasında umut, ümit yok. Zaten bu kongre kararına sebep olan şeyler de bunlardı. Şu anda bu yönetime girecek olan arkadaşlar aslında bu talepte olan arkadaşlardı. Ümit ederim ki benim bu kırgınlık, dargınlık ve burukluklarımı onlar yaşamazlar ve bu güzide takımla olağanüstü bir yol alırlar. Ben tüm Trabzonspor camiası adına çok üzgünüm. Gelecekle ilgili bir umut görmüyorum. Buradan bir gelecek inşa edemeyiz. Gencecik çocukların şu kongrede konuşulanları dinlediğini farz ediyorum. Bu mudur örnek olmak? Artık benim için veda zamanı. Benim yukarısından bir umudum yok. Ne olur gençler, bu Trabzonspor yaşayacak. Siz böyle yapmayın. Bu insanları reddedin. Bir taraftan büyük emekle inşa edilmiş Trabzonspor’un emrinde olduğumu söylüyorum, bir taraftan da inanılmaz bir burukluğum var. Herkese allaha ısmarladık diyorum” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 18
  • Indir 6 yıl önce Şikayet Et
    Zaten oyle olur indir di gitti hastene srazileri aldi bakin yeni yonetime ne borclar cikacak
    Cevapla
  • hayat 6 yıl önce Şikayet Et
    bize beyefendi kişilikler değil, her yaptığıyla cehalet kokan kaba başkanlar lazım.birçoğu bunu istiyor. Trabzon ilk defa beyefendi bir başkan gördü
    Cevapla
  • paşam123 6 yıl önce Şikayet Et
    koltukta ahkam kesmekle olmuyor Usta efendi...
    Cevapla
  • serko61 6 yıl önce Şikayet Et
    Adam hakli beyler haciosmanoglunun konusmalarini dinledim dun gercekten bu adamin halen TSde karsiligi varsa ustanin kaygilari cok hakli bu vasifsiz insanlar bizi bu hale getirdi.
    Cevapla
  • paşam123 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu klübe gelmiş geçmiş benim tanıdığım en beyefendi insan Özkan Sümer'dir. GErisi popülist, siyasetçi, ağalardan oluştu. Bu başkan çok büyük ümitlerle geldi ama ağlayarak bırakmak zayıf insanların yöneticilerin işi. Sporu ve yöneticileri iş adamı olarak atarsanız, bu böyle devam eder! Bu iş gönül verme işi değil, bu iş işi bilme, hep sporcu hem taraftar olabilme, hem yönetici hem hizmetçi olabilme işidir. Yoksa keçi derili koltuklarla, 15. katlarda oturmakla klupler yönetilemez. Yönetilirse aha böyle olur...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle