Usta'dan resmi açıklama! 'Adaylık...'

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, alınan kongre kararıyla ilgili flaş açıklamalar yaptı.

Usta'dan resmi açıklama! 'Adaylık...'
Usta'dan resmi açıklama! 'Adaylık...'
GİRİŞ 12.03.2018 22:47 GÜNCELLEME 12.03.2018 22:48
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

3-1 kazanılan Akhisarspor maçı sonrası çarpıcı açıklamar yapan Usta, "Kulübü başkanlığı aldığım borç seviyesinde bırakacağım. İçerideki alacaklarımı da talep etmeyeceğim" dedi. 

A Spor'a konuşan Usta, "Adaylıkla ilgili adını koymak doğru olmayabilir. Kulübün ekonomik olarak iyi hale gelmesi gerekiyor. Bu kulübü bu hale kim getirdiyse, ben de dahil, kulübü kaç para borçla aldıysak o borçla bırakacağım. Eski başkanlar da bunu yapsın. Bu kulübün 40 milyon euro borcu vardı. Ben de dahil tüm başkanlar çıksın ve yaptıkları borçları ödesin. Yeniden borç rakamını 40 milyon euroya indirelim. Herkes yaptığı borcu kapatsın. 2010-11'de rakam buydu, hadi eski başkanlar çıksın bunu yapalım." dedi.

 

 

 

YORUMLAR 7
  • ali ünver 6 yıl önce Şikayet Et
    butakımı bu hale getiren memetali yilmazın ta kendisidir satmasaydı o şampiyonlukları bizde şuanda gururla yürüyorduk hazır şampiyon kadroyu aldı oyıllar zaten gurulu bir düzen vardı şampiyon oldu takım dınamiti hemen yerleştirdi ali şenle selçuğun atmış olduğu gol öncesi bu tesislerde harcım var doğrulamak zorunda kalan yılmazdı hatırlatırım .
    Cevapla
  • Camlica 6 yıl önce Şikayet Et
    Bir Ordulu olarak daima ilği duyarım bizde sabır Yok olmayıncada durum bu ne olursa olsun Alt yapı birde Rıza hoca ile devam. Buna sabırıda ekledinmi üç beş yıl sonra maçtan sonra nasılkı BJK seyırcısı Sultanahmet köftecısınde buluşup köftesını yıyor Trabzon’da Boztepede Çayını yudumlar
    Cevapla
  • bunu da yaptınız 6 yıl önce Şikayet Et
    açıklamada bulıundu..
    Cevapla
  • trabzon 6 yıl önce Şikayet Et
    takım yendiğinde mi piyasaya çıkıyorsun başkanım
    Cevapla
  • oguz 6 yıl önce Şikayet Et
    kötü idareci olduğunu düşünmüyorum. bence yanlış insanlarla yol arkadaşlığı yaptın, sonuç bu yöne gitti
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle