Onur Kıvrak: Futbolu bırakırım...

Trabzonspor'un kaptanı Onur Kıvrak, gelen teklifler için net konuştu: "Futbolu bırakırım, Trabzonspor'u bırakmam."

Onur Kıvrak: Futbolu bırakırım...
Onur Kıvrak: Futbolu bırakırım...
GİRİŞ 28.11.2017 09:52 GÜNCELLEME 28.11.2017 10:06
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Trabzonspor kaptanı Onur Recep Kıvrak, Sivasspor galibiyetinin ardından önemli açıklamalar yaptı.

Bordo mavili takımın kaptanı, son haftalarda yakaladıkları çıkışın devam edeceğini belirterek, "Öncelikle Sivasspor'u mağlup etmek çok güzel ve özeldi. Biz 2010- 11 sezonunda Burak Yılmaz ile bu takım için savaşıyorken, yaşananlar ortada. Beyaz forma ile çıktık ve temiz bir galibiyet aldık. Bu galibiyeti tüm samimiyetimizle bizi orada yalnız bırakmayan taraftarlarımıza armağan ediyoruz" ifadesini kullandı.

ŞU AN HAVAYA GİRECEK BİR DURUM YOK

Onur önce kupada Erzurumspor ardından da ligde Antalyaspor ile çok önemli maçlar oynayacaklarını vurgulayarak, "Bir çıkış yakaladık ancak bu bizi asla havaya sokmayacak. Çünkü sezon başında yaşadığımız puan kayıplarının telafisi yok. Şimdi onları geri getirmek için uğraşıyoruz. Maç maç bakacağız ve her maça bir öncekinden daha çok önem vereceğiz. Bu süreçte tek isteğimiz taraftarlarımızın yanımızda olması" diye konuştu. 

Kaptan Onur, isminin transferde sık sık başka takımlarla anılması ile ilgili olarak da, "Futbolu bırakırım, Trabzonspor'u bırakmam. Bu benim kesin kararım. Trabzonsporlu Onur olarak kalacağım. Bu konuda daha bir şey söylemeyeceğim. Altyapıdan gelen çok kaliteli kalecilerimiz var, Esteban ile uyumumuz süper. Onlarla birlikte bu takımı daha iyi yapmak için uğraş vereceğiz" yorumunu yaptı.

YORUMLAR 12
  • rizeli 6 yıl önce Şikayet Et
    ortayi germekden başka bir şey yok bunlardan futbolcu olsa ne olur yaziklar olsun .
    Cevapla
  • Fırtına 61 6 yıl önce Şikayet Et
    Trabzon Alanya'ya bu sene kendi sahasında 3-1'den maçı 4-3 verdi altında ne arayalım? Ya da bu maç son maç olsaydı da Rize küme düşseydi oooofff neler yazardınız neler... Sizin derdiniz şike yaptığı uzayda bile tesacillenmiş bir kulübün yanına Trabzonu'da koyarak eşitlemeye çalışıyorsunuz. Ama yemezler...
    Cevapla
  • mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    hep boyle ol onur duygu somurusu tribune oynaki herkes senden daha fazla nefrey etsin zaten kalecilik yaptigin yok bari roportaj verip gundemde kalmak nedir ya ibrahim haciosmanogluna simdi hak veriyorum tek hatam onuru satmamakti demisti simdi onur onu hakli cikariyor boyle devam et onur oyununla degil tribune oynamanla gundemde kal yaziklar olsun sana
    Cevapla
  • yunus 6 yıl önce Şikayet Et
    Bizde futbolcular takımları kötü gittiğinde bütün kötü eleştirileri içlerine atıp konuşmuyorlar ne zaman başarılı bir iki maç çıkarsalar hemen mikrofon karşısına geçip kusuyorlar doğru olan az ve öz konuşup icraatı sahada göstermektir eleştirilerden ders çıkarmaktır eleştiriye açık olmaktır.
    Cevapla
  • kıvrak onur 6 yıl önce Şikayet Et
    Yav he he kıvrak onur bizde yedik aldığın paralarla da Trabzon da Trabzon halkı için gençleri için yaptığın yatırımları da sıralasaydın temiz fitbolcu kıvrak onur.Rize ye yaptıklarınız unutulmadı sivas maçını da baya bir hak ederek kazanmışınız bravo kıvrak onur.
    Cevapla
  • Fırtına 61 6 yıl önce Şikayet Et
    Söylede bilelim... Ne yapmışlar Rize'ye? Rize'ye, fener 5 atar kimse ses çıkarmaz. Gelir Beşiktaş yener kimseden ses yok. Galatasaray yener gider, Rize'lilerden ses yok. Amaaa Trabzonspor, Rize'yi yener olay olur. Rakiplerine yenilir onun altında bir şey arayacağız. Bunları yazarken hiç aklına Bursaspor'un da muhakkak küme düşmemek için son maçı yenmesi gerektiğini düşündünüz mü? Rize kümede kalsaydı sorun yok. Bu seferde Bursalılar mı başlayacaktı Trabzon bizi yendi, Rize'yi kurtardı...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle