Uğur'dan Galatasaray'ı küçük gören sözler!

Trabzonspor'un başarılı savunma oyuncusu Uğur Demirok, 2-1 kazanılan Galatasaray maçının ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Uğur'dan Galatasaray'ı küçük gören sözler!
Uğur'dan Galatasaray'ı küçük gören sözler!
GİRİŞ 29.10.2017 22:04 GÜNCELLEME 29.10.2017 22:21
Bu Habere 42 Yorum Yapılmış

Trabzonspor'un savunma oyuncusu Uğur Demirok, Galatasaray'ı yendikleri maçın ardından çok konuşulacak açıklamalar yaptı.

"KEŞKE HER HAFTA GALATASARAY İLE OYNASAK"

Karşılaşma sonrası Galatasaray'a gönderme yapan Uğur Demirok, "Buna ihtiyacımız vardı. Bugün takım olduğumuzu gösterdik, gerekeni yaptık. Galatasaray seyircisi yine 'Kümeye, kümeye' diye bağırıyor. Keşke her hafta Galatasaray ile oynasak da şampiyonluğa gitsek" dedi.

"NE KADAR BÜYÜK OLDUĞUMUZU GÖSTERDİK"

Açıklamalarına devam eden Uğur Demirok, "Biz iyi bir takımız. Ancak iyi takım olmayı beceremedik. İnişli çıkışlı performansımız oldu. Herkese takım olarak oynadığımızda ne kadar büyük takım olduğumuzu gösterdik." diye konuştu.

YORUMLAR 42
  • Serkan 6 yıl önce Şikayet Et
    Sorun değil.İstanbulda 5-0 yenildiklerinde de hergün Galatasaray'la oynasak derse hiç sorun yok.
    Cevapla
  • arkadaş 6 yıl önce Şikayet Et
    yahu akhisardan 6 alanyadan 4 yiyip sonra bir galibiyetle taraftara hoş görünücez diye açıklama yapmayın. herkes efendice işini yapsın. galibiyet için tebrik ederiz. lig uzun, sonucu göreceğiz.
    Cevapla
  • oldu 6 yıl önce Şikayet Et
    maç sonucu Ts-2 Gs 1 dağılınnnnnn zuhaaaaaaa
    Cevapla
  • crm 6 yıl önce Şikayet Et
    uğur kardeşim, bırak tribünle uğraşmayı, sen profesyonel futbolcusun, gecenlerde de Çorum'da tribünlere el kol hareketi yaptın ben tribündeydim. gerek yok bu hareketlere
    Cevapla
  • İbrahim 6 yıl önce Şikayet Et
    Defalarca şampiyonluk yaşamış bir camiaya hem de haksız penaltıyla kazandığın bir maç da dahil "kümeye, kümeye" diye bağıracaksın, bunu onur meselesi yapan bir futbolcunun sitemine tepki göstereceksin, ne kadar adaletli! istediğini söylersen istemediğini işitirsin...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle