Beijing Guoan açıkladı! Burak Yılmaz...

Çin Süper Lig takımlarından Beijing Guoan'ın menajeri Ming Li, milli futbolcu Burak Yılmaz'ın transferinde Trabzonspor'a zorluk çıkarmayacaklarını söyledi.

GİRİŞ 01.08.2017 17:29 GÜNCELLEME 02.08.2017 11:48
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

32 yaşındaki futbolcunun Trabzonspor'a transferiyle ilgili antrenman sonrası Çin basınına konuşan Li, bordo-mavili ekipten transfer teklifi aldıklarını belirterek, "Hemen geri çevirdik. Sonrasında Burak Yılmaz ile defalarca görüştük. Kulüp başkanımız da kendisiyle bir araya geldi." ifadelerini kullandı.

Burak Yılmaz'ın da takımdan ayrılmak istemediğini kaydeden Li, "Futbolcumuzun zorlukları atlatıp Guoan için ter dökmeye devam etmesini umuyorduk. Burak, Türkiye'ye dönmemesi halinde çocuğunun velayet hakkını kaybedeceğini iletti. Mahkeme Türkiye'de görülüyor, bu konuda bizim yapabileceğimiz hiçbir şey yok." değerlendirmesinde bulundu.

Kulüp olarak Burak Yılmaz'ın geçirdiği zor süreci anladıklarını aktaran Li, "Burak Yılmaz'ın Trabzonspor'a transferi konusunda zorluk çıkarmayacağız. Durumu iki gün içerisinde netleşecek. Teknik ekip de her türlü ihtimale karşı hazır durumda." açıklamasını yaptı.

YORUMLAR 10
  • salih 6 yıl önce Şikayet Et
    Dikkat edin iyi kontrol edilsin Çin malı cakma burak olmasın çin bu bellimi olur :)
    Cevapla
  • Samet 6 yıl önce Şikayet Et
    Süper transfer ihtiyaç olunan bir mevkiye nokta transfer emeği geçenlere teşekkürler
    Cevapla
  • Ts_61 6 yıl önce Şikayet Et
    Burakı bu kadar abartmaya gerek yok arkadaşlar, bize daha yıldız isim lazım yoksa kombineler 5-10 bini aşmaz :( bize yaşlıda olsa lider bir yıldız gerek, messiye bile razıyız :)
    Cevapla
  • Laz 6 yıl önce Şikayet Et
    Messi olmaz o Yahudi yanlısi, İbrahimovic gelecekti noldu:)
    Cevapla
  • Ts_61 6 yıl önce Şikayet Et
    Messi geliyor mübarek :)
    Cevapla
  • Murat 6 yıl önce Şikayet Et
    Yurt dışında oynayıpta ülkeye geri dönen hangi futbolcu başarılı olmuş ki Burak olsun..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle