Süper Lig devine büyük şok! Kupalarına haciz geldi

Süper Lig’in ikinci yarısında yeni stadı Medical Park Arena’ya taşınan ve oynadığı pozitif futbolla dikkatleri yeniden üzerine çekmeye başlayan Trabzonspor’da haciz şoku yaşandı.

Süper Lig devine büyük şok! Kupalarına haciz geldi
Süper Lig devine büyük şok! Kupalarına haciz geldi
GİRİŞ 25.05.2017 10:29 GÜNCELLEME 25.05.2017 10:29
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Bordo-mavili yönetim önceki gün kulüp binasına gelen avukatların, Trabzonspor’un Süper Lig’de elde ettiği 6 şampiyonluk kupasına haciz koydurmasıyla şoka girdi. Kulüp tarihinin en değerli parçaları olan şampiyonluk kupalarına haciz koyduran avukatların, bordo-mavili yönetimin ödeme sözü vermeleri üzerine kupaları yerinde bıraktı. Avukatların ödemenin yapılması için kulübe bir hafta süre tanıdığı ortaya çıktı.

MENAJERLİK ÜCRETİ MAHKEMELİK OLDU

Stephane Mbia, Ogenyi Onazi ve Carl Medjani gibi oyuncuları Trabzonspor’a getiren menajer Mazlum Ali Bilecan’ın avukatlarının ödenmeyen menajerlik ücreti nedeniyle haciz yoluna gittikleri bildirildi. Kulübün futbolculara olan borçların yapılandırıldığı ve bu konuda sıkıntı yaşanmadığı öğrenilirken, 1 milyon 350 bin euroluk menajer ücretinin ise mahkemelik olduğu belirlendi.

Daha önce birkaç kez 1 milyon 350 bin euroluk borçla ilgili bordo-mavili kulübe haciz memurlarının geldiği fakat tarafların her seferinde sözlü anlaşması nedeniyle haciz işlemlerinin ertelendiği aktarıldı. Avukatlar paranın yine ödenmemesi üzerine resmi haciz işlemi yaptırdı.

1 milyon 350 bin euroyu bir hafta içinde ödeme garantisi veren bordo-mavili kulüp, ödemenin yapılmaması halinde manevi değeri çok büyük olan 6 şampiyonluk kupasını müzesinden çıkarmak zorunda kalabilecek.

KAYNAK: MİLLİYET
YORUMLAR 12
  • mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah aşkına daha ellerindeki kupalara sahip çıkamayan takım kalkmış bide fetöyle işbirliğiyle yapılan kumpas senesinin kupasının derdine neeeeeeeee süper lig büyüğü ??????mü dediniz
    Cevapla
  • Mutlu 6 yıl önce Şikayet Et
    Süperlig devi derken?????kendi kupasına sahip çıkamayıp 2011 icin sürekli aglayan devv(!)..
    Cevapla
  • Alpaslan 6 yıl önce Şikayet Et
    Sen başkasının kupasına göz dikersen,elindeki kupalarıda kaybetme korkusu yaşarsın işte böyle,chp ve ts aynı zihniyet,biseyler üreteceklerine saga sola başvurmakla zaman harcayan yönetimler.
    Cevapla
  • Efe 6 yıl önce Şikayet Et
    Akşam Ajax maçı vardı. Kadrosu 20 yaş ortalaması. Hepsi genç yetenek. Bizde 3 -4 yılda bir Yusuf Yazıcı cıkıyor. Gençlerin önünü açın kardeşim. Hem güçlenir hem kazanırsın. Yamyamlara paralar gitmez.
    Cevapla
  • umutsuz 6 yıl önce Şikayet Et
    trabzonspor bunu da fifaya falan sikayet etsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle