Süper Lig ekibinde Carlos Bacca heyecanı!

Gelecek sezon şampiyonluk için iddialı bir kadro kurmayı planlayan Trabzonspor, Milan'ın Kolombiyalı golcüsü Carlos Bacca'yı listenin başına aldı.

Süper Lig ekibinde Carlos Bacca heyecanı!
Süper Lig ekibinde Carlos Bacca heyecanı!
GİRİŞ 05.05.2017 10:52 GÜNCELLEME 05.05.2017 11:08
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Trabzonspor yeni sezon için yeni yıldızlara gözünü dikti. Savunma ve orta saha için tercihlerini netleştiren teknik direktör Ersun Yanal, kesenin ağzının açılacağı forvet konusunda da flaş bir isme göz koydu. O golcünün adı Milan'ın dünyaca ünlü yıldızı Carlos Bacca...

ERSUN YANAL, CARLOS BACCA'YI İSTEMİŞTİ!

Aslında bu isim yabancı sayılmaz. Çünkü Yanal, bir önceki Trabzonspor döneminde de yıldız futbolcuyu istemiş ancak Sevilla, tercihini Milan kulübünden yana kullanmıştı. Şimdi ise şartlar bu transfer için daha uygun. Zira İtalyan ekibini Çinliler satın aldı ve yeni sezon için çok ses getirecek transferler planlıyorlar. Yani Milan'da büyük bir kadro revizyonu yaşanması bekleniyor. Çizme'de beklediğini bulamayan Carlos Bacca'nın da gelebilecek cazip teklife olumlu yaklaşması söz konusu.

TRANSFERİ MUHARREM USTA BİTİRECEK

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta'nın en kısa sürede bu transfer için Milan'ın kapısını çalıp resmi teklifi yapacağı öğrenildi. O teklif de büyük ihtimalle satın alma opsiyonlu kiralama olacak. Oyuncu ikna edilirse yıllık ücretinin bir kısmının Milan tarafindan karşılanması da ihtimal dahilinde. Menajerler arası görüşmeler her an başlayabilir.

KAYNAK: FANATİK
YORUMLAR 2
  • Efe 6 yıl önce Şikayet Et
    Yusuf Yazıcı gibi gençlere fırsat verin be kardeşim..
    Cevapla
  • can 6 yıl önce Şikayet Et
    yahu hayal dünyasindami yaşıyorsunuz siz baccayı alabilirmisiniz
    Cevapla