Trabzonspor cephesinden şok yorum!

FIFA'nın Hakan Çalhanoğlu'na verdiği 4 aylık ceza sonrası Trabzonspor cephesinden açıklama geldi.

Trabzonspor cephesinden şok yorum!
Trabzonspor cephesinden şok yorum!
GİRİŞ 02.02.2017 21:51 GÜNCELLEME 02.02.2017 22:12
Bu Habere 78 Yorum Yapılmış

Trabzonspor, Hakan Çalhanoğlu'nu sözleşme imzaladıktan sonra başka bir takıma transfer olduğu için FIFA’ya şikayet etmişti. Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi (CAS), Çalhanoğlu'na verilen 4 ay futboldan men cezasını onadı.

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın, CAS tarafından Hakan Çalhanoğlu’na verilen 4 ay sahalardan men cezasıyla ilgili kendisine ait sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Aydın, konuyla ilgili olarak, “Hakan Çalhanoğlu'nun cezası oldukça hafif olmuş. Özellikle 100 bin Euro’luk para cezası kısmı. Trabzonspor'a imza atıp, parayı alıp ortadan kaybol. Sonra hakkımızı arayınca ‘Ama milli futbolcu’. Ben ona milli olamazsın demedim ki” yorumunu yaptı.

YORUMLAR 78
  • Ahıskalı 7 yıl önce Şikayet Et
    boşa harcadığınız paraların hesabını kim verecek?
    Cevapla
  • ali 7 yıl önce Şikayet Et
    TS yi sevmeyebilirsiniz ama ''bir topluma olan kininiz sizi adaletsizliğe itmesin'' (maide 8). O yüzden Trabzonspor haklıdır, boş konuşmayın.
    Cevapla
  • Ahıskalı 7 yıl önce Şikayet Et
    kes ulan
    Cevapla
  • ramço 7 yıl önce Şikayet Et
    bence trabzon haklı ne olursa olsun yanlış yapmış cezasınıda çekmeli bencede milli olsun ne olursa olsun hak yolunu bulmuş
    Cevapla
  • Taraftar 7 yıl önce Şikayet Et
    Türk futbolunu bitiren,her takıma laf atan aziz yıldırım (fenerbahçe başkanı),tff başkanı yıldım demirören(borç a batıran ,eski beşiktaşlı),şu an bile dünyanın parasını alan fatih terim(galatasaraylı),kulüpler birliği başkanı göksel gümüşdağ(başakşehir başkanı).....milli takım türkiye değil istanbulspor olmuş,siz hala trabzona taş atın..sonra milli takım niye başarısız,aziz yıldırım;cumhurbaşkanı yardım et futbola....milli takım başında şenol güneş olması için illa istanbuldamı olması lazım...yazık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle