Trabzonspor'da istifa depremi!

Başkan Muharrem Usta'ya en yakın isimlerden olan Nevzat Aydın, futbol şubesinden istifa etti. Aydın, kişisel twitter hesabından bir açıklama yaptı.

Trabzonspor'da istifa depremi!
Trabzonspor'da istifa depremi!
GİRİŞ 02.12.2016 16:09 GÜNCELLEME 02.12.2016 16:33
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın, futbol şubesinden istifa etti. Kişisel twitter hesabından açıklama yapan Aydın, yönetim kurulu üyesi olarak göreve devam edeceğini duyurdu.

Nevzat Aydın, twitter'da şu ifadeleri kullandı:

"Şu an itibarı ile YK'daki futbol ile ilgili görevlerimden çekilmeye karar verdim. Bu kararımın günlük saha sonuçları ile alakası yoktur. Bundan sonra yönetimde farklı görevlerde bulunacağım. Takımın üzerindeki şanssızlığı kıracağına inancım tam. Pazartesi Kayseri'de görüşürüz."

Nevzat Aydın, bilindiği üzere teknik direktör Ersun Yanal'ın sezon başından bu yana en büyük destekçilerindendi.

Aydın'ın, son haftalarda lig ve kupada alınan sonuçlar nedeniyle hedef adam haline gelen Ersun Yanal'a bu görev değişimi sonrası destek vermeye devam edip etmeyeceği merak konusu.

YORUMLAR 13
  • paşa ay 7 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonspor'u batırmak için sanki uzun yıllardır plan yapılıyor.Hem kulüp içinden hem Federsyonla hakemler üzerinden.Uzun yıllardır altyapı ihmal ediliyor.Bizim iskeletimiz altyapıdır.Ama gelen modaya ve başarı hayaline uymuş .İthal futbolcuyla TS'yi parasal çıkmaza sokmuşlar.Birtane ,iki tane iyi ithal olabilir.Ama takıma bakın neereyse tamamı ithal.Ortada Ersun YANAL VE fiyaskodan başka bir şey yok.Ersun yanalın hayal mantığıyla olmuyor.Bakın altyapı gölcümüzü kiraya vermişler.Alytayapıdan futbolcu oynatmama şartını yerine getirmiyorlar.Cezasını federsyona ödüyorlar.Bunu şenol GÜNEŞ'TEYAPIYORDU.ERSUN YANALIN FELSEFEİSYLE ithalle olmz.öze dönün beyler.
    Cevapla
  • SSK EMEKLİSİ 7 yıl önce Şikayet Et
    Yıllarca şike diye diye milleti uyutdular .O bit di, şapga git di kel görün dü .Yazık m bu milletin veridiği paralara .Hoş ya sadece TRABZON mu kötü ? ligimiz çok kötü
    Cevapla
  • memur 7 yıl önce Şikayet Et
    depreme bak takım düşmemeye oynar olmuş hakemlere bahane bulmaktan gerçeklere sıra anca geliyor.
    Cevapla
  • KÖKSAL AYGÜN 7 yıl önce Şikayet Et
    kişiliksiz insanları kulübe sokanlar utansın.bura dingonun ahırı mı?
    Cevapla
  • m.cimis 7 yıl önce Şikayet Et
    Bence hepsi istifa etmeli. Çünkü trabzonspor u, bunlardan daha fazla kimse rezil edemezdi herhalde.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle