Yeni transferden ayrılık açıklaması! Şoke etti...

Arjantinli oyuncu, Trabzon’da beklediğini bulamadığını söyledi, “Düzenli olarak forma giyemiyorum. Kızgın değilim ama vaziyet çok da iyi değil” ifadelerini kullandı.

Yeni transferden ayrılık açıklaması! Şoke etti...
Yeni transferden ayrılık açıklaması! Şoke etti...
GİRİŞ 30.11.2016 10:37 GÜNCELLEME 30.11.2016 10:43
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Trabzonspor’un sezon başında Kızılyıldız’dan kadrosuna kattığı Luis Ibanez, bordo-mavili ekipte beklediğini bulamadığını itiraf etti. Sırbistan’ın Pravda gazetesine konuşan Arjantinli oyuncu, “Trabzon’da benim için en iyi durumda değilim. Düzenli olarak forma giyemiyorum. Kızgın değilim ama vaziyet çok da iyi değil” dedi.

Belgrad’ı özlediğini dile getiren deneyimli sol bek, “Trabzon’daki hayat da fena değil ama Belgrad ile hiç bir yer kıyaslanmaz. Eğer kulüp ve taraftarlar beni çağırırsa, geri dönmek isterim. Kızılyıldız büyük bir kulüp. Finansal güçlükler olması bir şey değiştirmez. Kulübün büyüklüğü aldığı kupalarla, oyuncular ve taraftarlarla ölçülür” diye konuştu.

Öte yandan mali açıdan kötü durumda olan Kızılyıldız Kulübü’nün elden çıkararak gelir elde etmek istediği futbolcuları olduğu, Ibanez’i Trabzonspor’dan geri almayı şu aşamada düşünmediği öğrenildi. Gençlerbirliği maçında ilk 11’de görev alan ancak 90+3’te oyundan alınan futbolcu, bu sezon sadece dört maça ilk 11’de başladı, toplam beş maçta forma giyebildi.

KAYNAK: MİLLİYET
YORUMLAR 2
  • musa 7 yıl önce Şikayet Et
    sen önce futbol oynamayı öğren. seni kim aldırdıysa cukkasını doldurmuş belli ki
    Cevapla
  • Bülent 7 yıl önce Şikayet Et
    belgraddan her sene geçiyorum, beş para etmez döküntü bir şehir, neresini begenmiş bu acaba, çingeneler şehri
    Cevapla